Πάνος Νάτσης: Η τελευταία του σύντροφος απαντά στις φήμες που τη θέλουν έγκυο!
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Η τελευταία του σύντροφος απαντά στις φήμες που τη θέλουν έγκυο!

Η Διονυσία Γεωργιάδου, τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας, θα ήθελε πολύ να είναι έγκυος στο παιδί του αγαπημένου της. 

Ειδικά και μετά την αποκάλυψή της προ ημερών σε συνέντευξή της ότι λίγο πριν πεθάνει ο Πάνος, έκαναν προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί, η είδηση ότι θα ήταν έγκυος, θα της έδινε λίγη χαρά μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Η Διονυσία, η οποία είναι τραγουδίστρια και παίζει σαξόφωνο, λάτρευε τον άτυχο ηθοποιό και μάλιστα ετοιμάζονταν να παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, δεν πρόλαβαν αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια, κυρίως για εκείνον ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις στα 31 του χρόνια.

Ήταν 29 Ιανουαρίου το πρωί όταν πληροφορήθηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού ο οποίος επέστρεφε από το αυτοσχέδιο πάρτι γενεθλίων που είχε στηθεί για την καλή του φίλη και ηθοποιό Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Η μηχανή του συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες με ένα φορτηγό σε κεντρικό δρόμο του Μεταξουργείου και ο Πάνος Νάτσης έχασε επί τόπου τη ζωή του.

Δεν το χωρούσε ανθρώπου νους αυτό που είχε συμβεί, πόσο μάλλον των δικών του ανθρώπων που δεν ήθελαν να πιστέψουν την κακή είδηση. Λίγες ώρες αργότερα όμως, ήταν πλέον δεδομένο ότι όλα είχαν συμβεί όπως αρχικά είχε βγει ως είδηση στα Μedia.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, όμως οι δικοί του άνθρωποι συνεχίζουν να πενθούν. Και κυρίως η γυναίκα με την οποία ο Πάνος Νάτσης είχε επιλέξει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Η Διονυσία μάλιστα, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε αποκαλύψει ότι έκαναν προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί, γεγονός που λύγισε ακόμα και τους πιο σκληρούς.

Σε ερώτηση διαδικτυακών της φίλων αν όντως είναι έγκυος, όπως είχε αρχίσει να φημολογείται τις τελευταίες μέρες, η Διονυσία απάντησε:

«Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι» αφήνοντας να φανεί η μεγάλη της λαχτάρα να ήταν αλήθεια αυτή η φήμη.

Δείτε παρακάτω την απάντησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved