Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε δεσμεύομαι εύκολα»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε δεσμεύομαι εύκολα»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει μια από τις πιο πετυχημένες καριέρες στον χώρο της μόδας και μια σταθερά ανοδική πορεία στην υποκριτική.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε τη γνώμη του για τους ηθοποιούς που έφυγαν από παραστάσεις για να πάνε στο «Survivor», ενώ μίλησε για όσα τον φοβίζουν και για το αν έχει ερωτευτεί παράφορα.

-Ποια είναι η γνώμη σου για τους ηθοποιούς που έφυγαν από παραστάσεις για να πάνε στο «Survivor»;

Επειδή έχω περάσει από το «Survivor», είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το οικονομικό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πόσο μάλλον όταν προερχόμαστε από μια διετία πανδημίας. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί θα πήγαιναν εκεί καθαρά για οικονομικούς λόγους, ενώ ένα παιδί που πάει στους μαχητές, μπορεί να το κάνει και για λόγους αναγνωρισιμότητας.

-Αν σου γινόταν πρόταση, θα ήθελες να πας; Θα ζήταγες πιο πολλά χρήματα;

Είναι λογικό όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά κι όταν ταξιδεύεις στην άλλη άκρη του κόσμου, να αμείβεσαι καλά. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί πολύ μεγάλα τα ποσά, αλλά κανείς δεν ξέρει τι περνάμε εκεί. Το να τρως ένα κομμάτι καρύδα την ημέρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα το να ξανά πάω είναι μια πρόταση που δεν θα με άφηνε αδιάφορο, θα το συζητούσα. Το οικονομικό θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά για εμάς που το έχουμε ζήσει ήδη μια φορά. Ωστόσο, επειδή έμεινα μέχρι το τέλος, εμένα το «Survivor» μου έδωσε πάρα πολλά, δεν μου χρωστάει τίποτα.

-Υπάρχει κάτι που να σε φοβίζει;

Φοβάμαι τη μοναξιά. Γενικά, σαν άνθρωπος, είμαι πολύ κοινωνικός και εξωστρεφής, όταν είμαι έξω. Όταν επιστρέφω σπίτι μετά από μια εκδήλωση με κάμερες και κόσμο, πολλές φορές αισθάνομαι μόνος.

-Τι κάνεις όταν νιώθεις μόνος; Πώς το αντιμετωπίζεις;

Διαβάζω πολύ για να νιώθω ότι έχω παρέα, ενώ παράλληλα με βοηθάει να κατανοώ όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

-Έχει πάθει ποτέ κρίση πανικού όταν πιέζεσαι;

Όχι, αλλά έχω φτάσει σε σημείο να αισθανθώ κάτι τέτοιο στις δυο τελευταίες μου δουλειές. Πίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου για να τα καταφέρω και στο Μεξικό και στο Ιράν. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Το μόνο που έκανα, ήταν να προσπαθώ να ηρεμώ και να περιμένω την επόμενη μέρα. Στο Ιραν κάναμε κάθε μέρα 3 ώρες δρόμο για να φτάσουμε στο γύρισμα. Θυμάμαι μια μέρα είπα στον οδηγό να σταματήσει, να κατέβω να πάρω λίγο αέρα. Είναι και πολύ πιο δύσκολο όταν δεν είσαι στην χώρα σου όλο αυτό.

-Αποζητάς τη συντροφικότητα;

Παρόλο που όπως σου είπα φοβάμαι τη μοναξιά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν ερωτεύομαι εύκολα, ούτε δεσμεύομαι εύκολα. Για να μπω σε μια σχέση, πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένος. Από το 2018 είμαι μόνος. Θέλω να ερωτευτώ, αλλά δεν έχει συμβεί.

-Έχεις ερωτευτεί παράφορα;

Ναι, έχω ερωτευτεί παράφορα. Δεν πρέπει να λέμε ότι ο έρωτας πονάει. Ο έρωτας είναι χαρά. Ο χωρισμός πονάει. Το να ερωτευτείς τον λάθος άνθρωπο πονάει.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved