Γιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι από τους πιο ωραίους άνδρες στην Ελλάδα.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για μία γυναίκα, αν συγχωρεί την απιστία και αν θέλει να γίνει μπαμπάς.

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει για μια γυναίκα;

Πήγα σε μια μέρα τρεις φορές κάτω από το σπίτι της. Μόνο καντάδα δεν έκανα. Δεν κατέβαινε κι εγώ ξανά πήγαινα.

-Έχει κάνει κάτι ακραίο κάποια σχέση σου;

Μια σχέση μου, με είχε χτυπήσει με ένα μπουκάλι κρασί στο κεφάλι. Ευτυχώς δεν έσπασε ούτε το μπουκάλι, ούτε το κεφάλι μου. Ό,τι κι αν είχα κάνει, δεν δικαιολογεί την πράξη της.

-Την απιστία την συγχωρείς;

Δύσκολα. Ίσως αν την έχω προκαλέσει εγώ με την αδιαφορία μου.

-Κάνεις απιστίες;

Δυστυχώς, ναι. Όταν η σχέση φτάνει προς το τέλος και χάνεται το ερωτικό.

-Τους το λες;

Είναι δύσκολο να το πεις. Αν βλέπεις ότι άλλος θα το πάρει πολύ βαριά, δεν ξέρω αν είναι καλό να το παραδεχτούμε, αν και τίμιο. Πρέπει να προστατεύσουμε τον άλλον, θεωρώ.

-Μπαμπάς θέλεις να γίνεις;

Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπάω να παίζω μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

-Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες;

Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα. Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις. Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε ναι μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι. Νομίζω και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved