Σπαλιάρας: Ηρθε σε απόσταση αναπνοής πίσω από το αυτοκίνητο ανάβοντας τα μεγάλα φώτα. Φοβήθηκα πολύ
Showbiz

Σπαλιάρας: Ηρθε σε απόσταση αναπνοής πίσω από το αυτοκίνητο ανάβοντας τα μεγάλα φώτα. Φοβήθηκα πολύ

Η ευγένεια, το ήθος και η ειλικρίνεια, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του Γιάννη Σπαλιάρα και ο κόσμος τον αγαπάει γι’ αυτό ακριβώς που είναι.

Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την εμμονική θαυμάστρια που τον κυνηγούσε στην εθνική οδό και για όσα του δίνουν δύναμη στη ζωή.

-Εμμονική θαυμάστρια σου, σε κυνηγούσε στη εθνική οδό;

Να πω ότι δεν έχω τρομάξει πιο πολύ στη ζωή μου. Η συγκεκριμένη κυρία είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο που έμενα και έκανε φασαρίες. Φώναζε ότι ήθελε να με δει. Απέφυγα να καλέσω την αστυνομία, για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Αυτή όμως συνέχισε να έρχεται και τελικά ήρθε η αστυνομία και της έκανε σύσταση. Όταν λοιπόν αποχώρησα από το ξενοδοχείο για να επιστρέψω Αθήνα, είδα ένα αμάξι να με ακολουθεί και κατάλαβα ότι ήταν εκείνη. Σκέφτηκα ότι μόλις βγω στην εθνική οδό θα σταματήσει να με ακολουθεί. Αντί όμως να σταματήσει, με του που βγήκα στην εθνική, ήρθε σε απόσταση αναπνοής πίσω από το αυτοκίνητό μου ανάβοντας τα μεγάλα φώτα. Καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό. Φοβήθηκα πολύ, κάλεσα την αστυνομία και μου είπαν να σταματήσω στα πρώτα διόδια δεξιά. Έτσι και έκανα και μόλις έφτασα είπα στον άνθρωπο στα διόδια τι συμβαίνει και να μην ανεβάσει τις μπάρες, αλλά μου είπε ότι αυτό δεν του επιτρέπεται να το κάνει. Φεύγοντας λοιπόν από εκεί, παρατήρησα ότι το αμάξι πίσω μου δεν έφυγε αμέσως, ίσως την καθυστερούσε ο άνθρωπος στα διόδια, με αποτέλεσμα εγώ να απομακρυνθώ αρκετά και να βγω σε ένα βενζινάδικο. Μετά από λίγο είδα το εν λόγω αυτοκίνητο να περνάει με μεγάλη ταχύτητα και με έχασε. Όσο ήμουν στο βενζινάδικο, ήρθε και η αστυνομία.

-Τελικά την βρήκανε; Σε ξανά ενόχλησε;

Βρήκα όλα τα στοιχεία της, αλλά δεν έκανα μήνυση. Σταμάτησε να με ενοχλεί.

-Τι σου δίνει δύναμη στη ζωή σου;

Στις δύσκολες στιγμές αλλά και στις καλές, σκέφτομαι τον πατέρα μου και παίρνω δύναμη. Θέλω να του αφιερώνω κάθε μου επιτυχία και να χαίρεται εκεί που είναι... Δεν τον ξεχνάμε ποτέ. Δεν «φεύγουν» οι άνθρωποι όταν τους θυμάσαι. Όλοι θα «φύγουμε», η αγάπη είναι αυτή που μένει.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved