Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν έχω δει GNTM. Είμαι παιδί των ειδήσεων. Είμαι φαν της Κοσιώνη»
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Δεν έχω δει GNTM. Είμαι παιδί των ειδήσεων. Είμαι φαν της Κοσιώνη»

H Αντιγόνη Κουλουκάκου με την μοναδική ομορφιά και την κλασική κομψότητα έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έχει φοβηθεί σε αυτό το χώρο και τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

Σε αυτό το χώρο έχεις φοβηθεί ποτέ; Έχεις νιώσει ότι μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί;

Όχι γιατί είμαι λίγο τζόρας είμαι αγοροκόριτσο. Αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρεσαι με όλα αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια τελευταία. Δεν μπορώ όμως να μιλήσω υποθετικά πώς θα αντιδρούσα δηλαδή σε ανάλογη περίπτωση καθώς δεν μου έχει συμβεί. Πολύ εύκολο να κρίνουμε απέξω. Πριν πεθάνει ο πατέρας μου όταν μιλούσαμε φίλους που έχαναν κάποιον γονιό τους τους έλεγα πόσο τους συμπονώ και πόσο στεναχωριέμαι αλλά πρόσθετα ότι δεν μπορούσα να τους καταλάβω γιατί δεν βίωνα εγώ την απώλεια και αυτό όμως το έλεγα με θράσος και άγνοια Όταν έχασα τον πατέρα μου κατάλαβα τι σημαίνει αυτός ο πόνος ο οποίος δεν συγκρίνεται ούτε κατά προσέγγιση με ότι μπορεί να υποπτευόμουν. Επομένως αισθάνομαι πως θα αδικήσω πολύ αυτούς τους ανθρώπους αν μιλήσω για κάτι που δεν έχω υποστεί. Φυσικά και αποδοκιμάζω τέτοιου είδους συμπεριφορές από την άλλη επειδή είμαι τόσο αγοροκόριτσο και «μάγκας» μπορεί να έχω μπει σε ένα γραφείο για άλλους με φορά, για άλλους με άνεση και για κάποιους με αυτοπεποίθηση και αυτό να με έχει προστατέψει.

Στην προσωπική σου ζωή είσαι έτσι, τόσο δυναμική;

Όχι, την προσωπική μου ζωή γίνομαι αλοιφή, αφήνομαι.

Πώς είσαι όταν δίνουν τα φώτα της κάμερας;

Είμαι σπιτόγατος, σε ένα σπίτι ανοιχτό για να υποδέχεται φίλους. Θέλω να με περιμένει ένας άνθρωπος ή να τον περιμένω εγώ, αλλά δεν ξέρω που είναι αυτό το σπίτι! Μπορεί να είναι εδώ και σε έξι μήνες στην Ιταλία. Είμαι ένας άνθρωπος με όνειρα, τα οποία δεν πιστεύω ότι σταματούν περνώντας τα χρόνια. Αυτό θα ήθελα να μάθω στα παιδιά μου. Όλα είναι εμπειρίες! Πηγαίνω εκεί όπου μεγάλη δουλειά. Πάντα θεωρούσα ότι στη ζωή όλα μπορούν να συνδυαστούν.

Το «GNTM» το έχεις παρακολουθήσει;

Πότε! Είμαι τηλεορασάκιας, αλλά είμαι παιδί των ειδήσεων και της ενημέρωσης. Όταν ήμουν μικρή, πίστευα ότι οι δημοσιογράφοι εκείνοι που λένε τις ειδήσεις μιλούν τα πιο σωστά ελληνικά και μου αρέσει να τους ακούω. Ήμουν φαν της Μαρίας Χούκλη, της Έλλης Στάη, του Νίκου Χατζηνικολάου, και τώρα της Σίας Κοσιώνη. Ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές δε βλέπω γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου και από την άλλη δεν με ελκύει κάτι από όλα αυτά.

Στον ελεύθερο χρόνο σου τι κάνεις;

Τώρα θέλω να μάθω πιάνο. Αυτό προσπαθώ να εντάξω στον ελεύθερο χρόνο μου, ο όποιος είναι ελάχιστος. Για να βγει στον αέρα αυτό που βλέπετε εσείς σε καθημερινή βάση, έχω άπειρο διάβασμα το Σαββατοκύριακο.

Έχεις δικαιωθεί για την επιλογή σου να κάνεις τηλεόραση φέτος;

Ναι, γιατί περνάω πολύ καλά με τους συνεργάτες μου.

Γενικότερα, η ενασχόλησή σου με την υποκριτική έχει δικαιώσει;

Πολύ. Ακόμα και τις φορές που με έχει στεναχωρήσει και έχω αποφασίσει να τα παρατήσω, στο τέλος της ημέρας μου αρέσει. Κάτι γίνεται και σηκώνομαι από το πάτωμα που έχω πέσει. Μπορώ να πω ότι χαίρομαι για τις επιλογές μου και για τα όχι μου. Από την άλλη, μετανιώνω και για άλλα τόσα.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved