Βίβιαν Κοντομάρη: «Ένα διάστημα είχα χάσει πολλά κιλά και είχα ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο»
Showbiz

Βίβιαν Κοντομάρη: «Ένα διάστημα είχα χάσει πολλά κιλά και είχα ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο»

Η Βίβιαν Κοντομάρη έχει ένα ταλέντο να σαγηνεύει το κοινό με την αλήθεια της. Μετρά καλές και άξιες συνεργασίες αλλά δεν επαναπαύεται.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με το χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε στο παρελθόν.

Είστε από τις γυναίκες που είχατε αναφερθεί και στο διάστημα που είχατε χάσει κάποια κιλά.

Τα οποία αρχίζω και ξαναπαίρνω και θέλω να τα ξαναχάσω. 5 χρόνια τουλάχιστον ήταν που προσπαθούσα να τα χάσω. Είχα κάνει αρκετές δίαιτες και κάποια στιγμή πήρα στα χέρια μου μία δίαιτα μιας φίλης που είχε πολλή σαλάτα. Έκοβα σαλάτα από πριν να υπάρχει έτοιμη στο ψυγείο. Αυτό με βοήθησε πολύ και μετά το στομάχι μου «έκλεισε» κι έτσι δεν έτρωγα μεγάλες ποσότητες. Ένα διάστημα είχα χάσει και πολλά κιλά και είχα ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο. Και τώρα φροντίζω να το διορθώσω και με το παραπάνω, πρέπει να χάσω άμεσα 5 τουλάχιστον! Απλά μέσα στην καραντίνα πήρα 8 κιλά.

Ο χώρος σας πλήγηκε και άδικα όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας;

Έτσι κι αλλιώς ο χώρος μας ταλανίζεται και ταλαιπωρείται από μόνος του, πόσο μάλλον μέσα στην καραντίνα. Υπήρξε όντως ακραία δύσκολη η περίοδος αυτή για πολλούς συναδέλφους και ανθρώπους της τέχνης γενικότερα.

Εσείς φτάσατε μέσα σε αυτό το διάστημα σε σημείο να τα παρατήσετε;

Μέσα στην καραντίνα ήμουν τυχερή γιατί είχα δουλειά στην τηλεόραση, στο «Έρωτας με διαφορά». Μετά είχα ένα 7μηνο που ήμουν άνεργη και δυσκολεύτηκα πραγματικά πολύ, όμως «είχα την τιμή» -όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί- να ζητήσω οικονομική βοήθεια από το οικογενειακό μου περιβάλλον.

Δε το μετανιώσατε που γίνατε ηθοποιός;

Δε το μετανιώνω. Πάντα ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Φυσικά θα επιθυμούσα να νιώθω μια μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, ειδικά τώρα με το παιδί, αλλά δεν μετανιώνω, είμαι καλά.

Κάνετε εύκολα αυτοκριτική;

Σε όποιον και να κάνετε αυτή την ερώτηση, το πιθανότερο είναι να πει ναι. Δε θέλω να ακουστεί εγωιστικό, αλλά αισθάνομαι ότι τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι έντιμη απέναντι σε εμένα, στην οικογένειά μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου. Κάνω ό,τι μπορώ, μέσα σε αυτό και λάθη τα οποία είμαι έτοιμη να τα παραδεχτώ κι αν μπορώ να τα διορθώσω, αρκεί να μου το δηλώσουν καλοπροαίρετα.

Συμφιλιώνεστε εύκολα με τις ήττες ή τις αποτυχίες στη ζωή σας;

Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχουν ήττες και αποτυχίες που έχω βιώσει ακόμη και στη δουλειά μου, που υπήρξαν διδακτικές, αρκεί να μη σε τραυματίζουν. Γιατί εκεί όχι, δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με κάτι που το κουβαλάς και σε στιγματίζει σε όλη σου τη ζωή.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved