Τζομπανάκη: Έχουν παραχθεί κατά καιρούς προγράμματα πρόχειρα στημένα και ντροπιαστικό το περιεχόμενο
Showbiz

Τζομπανάκη: Έχουν παραχθεί κατά καιρούς προγράμματα πρόχειρα στημένα και ντροπιαστικό το περιεχόμενο

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τα αν αναπολεί εποχές που κυριαρχούσε το μεράκι και το όραμα και πως κατέληξε στην υποκριτική.

-Αναπολείτε εποχές που, αν και τα μέσα ήταν ελλιπή, κυριαρχούσε το μεράκι και το όραμα;

«Όχι! Γιατί δίνω σημασία και στο παρόν και το μέλλον. Και σήμερα υπάρχει μεράκι και όραμα. Για παράδειγμα ο "Σασμός". Έχουν παραχθεί κατά καιρούς προγράμματα πρόχειρα στημένα και ντροπιαστικό το περιεχόμενο τους -τουλάχιστον για τη δική μου κρίση. Φαίνεται πως αυτή η περίοδος τελείωσε. Είναι προφανές πια πως οι ίδιοι οι θεατές αναζητούν καλύτερης ποιότητας προγράμματα και η μυθοπλασία βρήκε πάλι το θρόνο της».

- Τι άλλαξε στη ρότα σας και καταλήξατε στην υποκριτική;

«Αφού εμποδίστηκε η ρότα προς την ιατρική, πήγε για το χατίρι των γονιών στη Νομική η Χανιώτισσα Μάρω Τζομπανάκη. Αλλά δεν την ενδιέφερε. Το Εθνικό Θέατρο φιλοξένησε -από του οποίου τη σχολή αποφοίτησε- τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Δίπλα στους δασκάλους της, τον Στέλιο Βόκοβιτς, την Ελένη Χατζηαργύρη, τη Μαίρη Αρώνη, τον Νίκο Τζόγια, ενώ διδάχτηκε και από τη Μαρία Χορς και την Έλενα Φέφερ, την Έλλη Νικολαΐδη, τον Τάσο Λιγνάδη και τον Στρατή Καρρά, και μετά μαθήματα για τη χρήση της μάσκας από τον Ρούμπεν Φράνκα του "Πίκολο Τεάτρε" και μαθητεία δίπλα στο ζωγράφο Γιώργο Μαυροϊδή και την Έλλη Λαμπέτη και μετά, στη διαδρομή προς την ενηλικίωση, θησαυροί λαθών αλλά και μαθήματα ζωής σπουδαία…», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved