Μαριάννα Τουμασάτου: Πιο ξανθιά από ποτέ - Η εντυπωσιακή αλλαγή της θα σας ενθουσιάσει
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Πιο ξανθιά από ποτέ - Η εντυπωσιακή αλλαγή της θα σας ενθουσιάσει

Η Μαριάννα Τουμασάτου τόλμησε και έκανε μία υπέροχη αλλαγή στα μαλλιά της.

Και μπορεί να την είχαμε συνηθίσει καστανή, όμως πια είναι μία υπέροχη ξανθιά γυναίκα και αυτή η αλλαγή της ταιριάζει πολύ!

Την αλλαγή αυτή μας την έδειξε στο instagram και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι κατενθουσιάστηκαν!

H Μαριάννα Τουμασάτου επισκέφτηκε το hair salon του Ιωάννη Μιχαλέλη και το νέο της hair look είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον hair colourist και οι followers της μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν να γράψουν στο instagram της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: « Δεν είναι τυχαίο που έχω στο προφίλ της σελίδας μου τόσες δικές σου φωτο! Κάθε άνθρωπος νιώθει κάποια στιγμή την ανάγκη για αλλαγή, ειδικά οι ηθοποιοί, είναι σημαντικό λοιπόν ο άνθρωπος που μας φροντίζει να μας αγαπάει! Εύχομαι να σας αγαπάνε όπως ο Γιάννης μου, εμένα! Είναι σημαντικό όχι μόνο να έχετε όμορφα και μοντέρνα μαλλιά αλλά να είναι τα μαλλιά που σας πάνε! Να είναι τα μαλλιά που θα σας φτιάχνουν την ψυχολογία όταν πάτε στον καθρέφτη!».

Η ηθοποιός μετά τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, αποφάσισε να αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της!

Να σας θυμίσουμε ότι όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό ήταν πιο αδύνατη από ποτέ και είχε αποκαλύψει: «Έχασα 8 κιλά! Έχασα παντού… Ήθελα να χάσω… Δεν μπορούσα να μεταβολίσω ούτε τα χάπια του θυροειδούς μου. Είχα πρόβλημα με τη μέση μου και πήρα πολλά χάπια, έκανε ενέσεις, γλίτωσα το χειρουργείο και έγινε χάλια το συκώτι μου…. Και έκανα διατροφή. Φρόντισα τη διατροφή μου και σε εννιά εβδομάδες έχασα 8 κιλά… πια οι εξετάσεις μου, είναι άλλες εξετάσεις. Έφυγαν οι τοξίνες και φαίνομαι πιο νέα»!

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved