Μπόμπα - Τανιμανίδης: Fashion icons από κούνια οι δίδυμες κόρες τους
Showbiz

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Fashion icons από κούνια οι δίδυμες κόρες τους

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά! Εκτός από την ομορφιά οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη έχουν κληρονομήσει το στυλ και τη φινέτσα της διάσημης μαμάς τους.

Τα δύο κορίτσια «κλέβουν» τις εντυπώσεις, αποδεικνύονται πως αν μη τι άλλο οι γονείς τους έχουν γούστο. Η Φίλιππα και η Αριάνα είναι 7 μηνών και ο Σάκης με τη Χριστίνα δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν το μεγάλωμα τους.

Μάλιστα, τώρα που ο παρουσιαστής έχει ολοκληρώσει και τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του με τη «Φάρμα», έχει όλο τον χρόνο να παίρνει τη σύζυγο του και τα παιδάκια του και να κάνουν ξέγνοιαστες βόλτες στα πάρκα της Αθήνας.

Σε πρόσφατη βόλτα τους, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μας έδειξε τα παπουτσάκια που επέλεξε για τις κορούλες της.

Η Χριστίνα ασχολείται πολύ με τα παιδάκια της κι έτσι, με αφορμή τον ερχομό του Μαρτίου φόρεσε στα χεράκια των διδύμων κόκκινα - λευκά βραχιολάκια, γράφοντας:

«Μια ευχή για σήμερα, να έχουμε έναν καλό μήνα».

Πάντως, ακόμη και στο πρώτο τους ταξίδι με αεροπλάνο, μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με διάφορους φιόγκους, που αποπνέουν μία καλαισθησία.

Το σίγουρο είναι πως η Χριστίνα ονειρεύεται να μεγαλώσουν και άλλο για να έχει μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία, ενώ σίγουρα αγαπημένη της στιγμή θα είναι όταν πηγαίνουν οι τρεις τους για ψώνια.

«Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα, αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορεί. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί. Όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου», είχε πει ο Σάκης.

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved