Δημήτρης Πλειώνης: «Η τηλεόραση είναι ένα ακριβό σπορ»
Showbiz

Δημήτρης Πλειώνης: «Η τηλεόραση είναι ένα ακριβό σπορ»

Ο Δημήτρης Πλειώνης μίλησε για το τέλος των «Άγριων μελισσών».

Ο ηθοποιός ανέφερε τι θα του λείψει πιο πολύ και πώς βλέπει τα πράγματα φέτος στην τηλεόραση.

Φέτος η σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της. Ήταν ιδιαίτερα δημιουργικά αυτά τα δύο χρόνια που είστε στις «Άγριες μέλισσες»;

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά γι' αυτή τη συνάντηση με όλη την ομάδα, της σειράς. Είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, η οποία έδωσε το έναυσμα για να καλυτερέψουν οι συνθήκες στην ελληνική τηλεόραση και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της».

-Έχετε σκεφτεί τι θα σας λείψει πιο πολύ;

«Σίγουρα το να διαβάζω τα σενάρια, οι ανατροπές και η εξέλιξη του ρόλου είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη για μένα».

- Πώς βλέπετε τα πράγματα φέτος στην τηλεόραση;

«Είναι μια σπουδαία χρονιά για την ελληνική τηλεόραση, γίνονται ωραία πράγματα και είναι πολύ ευοίωνο όλο αυτό. Και πάλι θα αναφερθώ στις "Άγριες μέλισσες", γιατί, ακριβώς επειδή είναι μια εξαιρετική παραγωγή που άξιζε το συναγωνισμό, έκανε κι άλλους να ρισκάρουν και να εμπιστευτούν κινηματογραφικούς σκηνοθέτες, όπως ο Λευτέρης Χάριτος, και να γίνουν καλύτερες δουλειές στην τηλεόραση».

Πιστεύετε ότι αυτό το άνοιγμα θα έχει διάρκεια;

«Η τηλεόραση είναι ένα ακριβό σπορ που έχει να κάνει και με το πώς θα είναι η παγκόσμια οικονομία. Αν έχουμε πάλι μια οικονομική κρίση, η τηλεόραση θα είναι από τις πρώτες που θα πληγούν. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα υπάρξει μια συνέχεια», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved