Νίκος Πολυδερόπουλος: «Για να πάω στο Survivor θα πρέπει να μην έχω να φάω»
Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Για να πάω στο Survivor θα πρέπει να μην έχω να φάω»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εφέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του ενσαρκώνει έναν φυσιολογικό ήρωα. Δηλαδή έναν ήρωα που δεν κρύβει κάτι και η χαρά του είναι μεγάλη!

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση τού Αλκή με την Κορίνα στη σειρά «Μόλις χθες» αλλά και στην πρόταση που του έκαναν από το φετινό «Survivor».

Μετά τον Φρίξο των «8 λέξεων» έχεις μπει στα παπούτσια του Αλκή στο «Μόλις χθες». Και οι δυο κόντρα ρόλοι...

«Δεν ξέρεις πραγματικά σε αυτή τη ζωή και δη σε αυτή τη δουλειά τί σου ξημερώνει!».

Φεύγοντας από την Κύπρο και την ομάδα του Γεωργίου, έμαθα πως είχες έρθει σε επαφή με το κανάλι.

«Ετσι έγινε. Μίλησα με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη και μου είπε ότι με θέλουν για μελλοντική συνεργασία. Το θέμα πάγωσε, μέχρι που η ίδια με ενημέρωσε ότι προέκυψε ένας ρόλος για το "Μόλις χθες". Ο ρόλος παρουσίαζε ενδιαφέρον, με το κανάλι είχα πολύ καλές σχέσεις, ενώ με τη Ρένα Ρίγγα δεν είχα συνεργαστεί ξανά και το ήθελα πολύ. Αρα δεν είχα λόγο να μη δεχτώ τον ρόλο του Άλκη. Πέρα από αυτό ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να χαρώ το σπίτι μου, οπότε όλα πήγαν κατ' ευχή και τώρα είμαι ένας... φωτογράφος».

Είναι καθαρός τύπος ο Αλκής;

«Είναι... Υπάρχει στη ζωή του η Λήδα, η οποία είναι π γυναίκα του αδελφού του που έχει πεθάνει. Υπήρξε ένα παρελθόν μεταξύ τους σε μια στιγμή αδυναμίας, αλλά εκείνη δεν έχει σταμάτημα. Το πράγμα μπλέκεται καθώς ο Αλκής είχε δώσει μια υπόσχεση στον αδελφό του πριν πεθάνει ότι θα προσέχει τη γυναίκα και το παιδί του, όσο ζει. Η Λήδα λοιπόν πατάει πάνω σε αυτό και τον ερωτεύεται». Εκείνος όμως προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του με την Κορίνα! «Είναι αληθινά τα συναισθήματα του. Περνάει πολύ ωραία μαζί της. Τη θέλει, παρόλο που είδαμε στην αρχή να της πηγαίνει κόντρα επειδή είναι κακομαθημένη».

Η σχέση τους θα προχωρήσει, παρά τα εμπόδια που βάζει η Λήδα;

«Η σχέση τους θα προχωρήσει αλλά η Λήδα θα καταφέρει να τους το χαλάσει μέχρι ένα σημείο. Αλκης και Κορίνα θα ταρακουνηθούν...».

Μετά από αυτό οι σχέσεις τους θα τελειώσουν;

«Μετά από αυτό θα πρέπει η Κορίνα να κάνει μεγάλες προσπάθειες απέναντι στον ήρωα μου. θα πρέπει να δείξει πόσο τον θέλει».

Μάλλον πρώτη φορά υποδύεσαι ένα τόσο γήινο χαρακτήρα!

«Και για μένα αυτό είναι δύσκολο. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω νορμάλ και βατούς χαρακτήρες. Μου είναι δύσκολο αλλά σίγουρα έχει και αυτό τη γοητεία του. Μου αρέσει. Πάντα όλοι οι ρόλοι μου ήταν περίεργοι, σκότωνα κόσμο, ήμουν τραυλός. Κρητικός με ευαισθησίες. Ολοι οι χαρακτήρες μου είχαν ιδιαιτερότητες. Ακόμα και φέτος στο θέατρο υποδύομαι έναν Ελληνοαμερικανό και στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν είμαι αυτός. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα σ Αλκής να έχει ως ήρωας χαρούμενη εξέλιξη».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τη Λήδα και την Κορίνα να μονομαχούν για τον Αλκή;

«Η κοπέλα δεν είναι καλά, η Λήδα δηλαδή. Δεν , ξέρω πώς θα εξελιχθεί αλλά δεν νομίζω».

Σου είχαν κάνει πρόταση για το φετινό «Survivor»;

«Με προσέγγισαν και φέτος αλλά ήμουν κατηγορηματικός. Τους ξεκαθάρισα πως δεν θέλω αλλά μου είπαν πως και άλλοι είναι αρνητικοί, όμως στην πορεία άλλαξαν γνώμη. Για να το κάνω θα πρέπει να έχει πρόβλημα η οικογένεια μου, να μην έχω να φάω. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα έβγαινα να πω πως ήμουν εκείνος που αρνιόταν αλλά που η ζωή τα έφερε έτσι που με ανάγκασε να βρεθώ στον Αγιο Δομίνικο. Πρώτα όμως θα σκεφτόμουν όλες τις εκδοχές. Πόσο θα ζημιωθώ από αυτό και τι θα κάνω στο μέλλον», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved