Μαίρη Βιδάλη: Το "Καλημέρα Ζωή" μας έδωσε μεγάλη δημοτικότητα και τεράστια οικονομική ασφάλεια
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: Το "Καλημέρα Ζωή" μας έδωσε μεγάλη δημοτικότητα και τεράστια οικονομική ασφάλεια

Η Μαίρη Βιδάλη έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της υποκριτικής, με αμέτρητες επιτυχίες.

Το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από τον ρόλο της στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή». Η ηθοποιός ανέφερε αν έβγαλε καλά χρήματα τότε και πώς διαχειριζόταν τη μεγάλη δημοτικότητα.

-Φαντάζομαι πως βγάλατε και πολύ καλά χρήματα τότε.

Ναι, άλλη εποχή τότε. Οι συνθήκες καλλιτεχνικά σήμερα είναι καλύτερες, αλλά οι μισθοί είναι χειρότεροι. Το προτιμώ όμως αυτό, να είναι κάτι καλλιτεχνικά άρτιο, παρά οικονομικά. Αν και πλέον, έχω την επιλογή να το λέω, γιατί δεν εξαρτώμαι από έναν μισθό. Ήταν πολύ σημαντικά τα χρήματα τότε. Πλέον υπάρχει κρίση παντού…

-Μπαίνατε καθόλου στη διαδικασία να δείτε τα νούμερα τηλεθέασης;

Α όχι. Τι να κοιτάξουμε; Ήμασταν στάνταρ πάνω από 50% καθημερινά. Δεν υπήρχε λόγος. Απλά όταν είχαμε ιστορία πάνω μας, κοιτούσαμε πώς πάει η ιστορία. Υπήρχαν κάποιες κόντρες σκηνοθετών, που υποστήριζαν ο ένας το ένα άτομο και ο άλλος το άλλο. Αλλά οι ηθοποιοί με πείρα, δεν νοιάζονταν για τα νούμερα. Έκαναν νούμερα γιατί είχαν πίσω τους μία μεγάλη καριέρα. Οι νέοι ηθοποιοί νοιάζονταν γιατί ήταν καινούργιοι. Από τα παιδιά που έκαναν πολύ μεγάλη καριέρα εντός του «Καλημέρα Ζωή», μετά μετρημένα στα δάχτυλα έμειναν στο θέατρο. Ίσως γιατί δεν διαχειρίστηκαν σωστά την επιτυχία…

-Πώς διαχειριζόσασταν τη μεγάλη δημοτικότητα της σειράς έξω;

Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η δημοτικότητα. Πέρασαν πολλά χρόνια για να απομακρυνθώ από τον ρόλο μου στη σειρά. Μας σταματούσαν και μας ρωτούσαν τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Άνοιγε κάποια πόρτα και ένα παιδάκι φώναζε: «Α μαμά, η Βιδάλη!».

-Τι γεύση σας έχει αφήσει αυτή η εποχή;

Μία γλύκα, αλλά όχι με νοσταλγία γιατί τα πράγματα πάνε μπροστά. Είμαι από τους ανθρώπους που αισιοδοξώ για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά μας έδωσε πολλά αυτή η σειρά και κυρίως μεγάλη δημοτικότητα και τεράστια οικονομική ασφάλεια. Και την ασφαλιστική ασφάλεια. Εμείς που ήμασταν μόνιμοι, είχαμε 500 ένσημα τον χρόνο.

-Με ποιους ηθοποιούς από τη σειρά, κρατάτε σήμερα επαφές;

Με τη Μίνα Χειμώνα, με την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου είχαμε μεγάλες σχέσεις, με τον Γιώργο Γεράνη, με τον Γιώργο Ματαράγκα. Και πάρα πολύ καλές σχέσεις με το συνεργείο, με τα παιδιά στα φώτα, στις κομμώσεις, την σκηνογράφο Δέσποινα Βολίδη, κλπ… Μεγάλο σοκ ήταν η αυτοκτονία της Ελευθερίας Βιδάκη βέβαια. Και θυμάμαι τότε ότι στην αρχή, πολλοί συνάδελφοι δεν είχαν ακούσει καλά και νόμιζαν Βιδάλη. Και χτυπούσε συνεχώς το κινητό μου να δουν αν είμαι καλά.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved