Μαριάνθη Κάσδαγλη: Θυμάται τη συμμετοχή της στο Survivor και στέλνει το δικό της μήνυμα
Showbiz

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Θυμάται τη συμμετοχή της στο Survivor και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό Survivor, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα των Διάσημων.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τον δυναμικό χαρακτήρα της, όσο και για τις αθλητικές επιδόσεις της στον στίβο μάχης.

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη δίκη της συμμετοχή στο Survivor αλλά όπως φαίνεται και μέσα από το Instagram της παρακολουθεί το παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα με αφορμή την αποχώρηση του Σάββα, η Μαριάνθη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το survivor και έγραψε:
«Η χθεσινή αποχώρηση του Σάββα, στο #survivorgreece , μου θύμισε την δική μου και επιβεβαιώθηκα ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν μετράει η δύναμη που έχεις, οι αντοχές σου και οι νίκες σου, αλλά το πόσο οι υποομάδες επηρεάζουν την απόφαση του κοινού.
Ο λόγος που βγήκα εκτός ήταν γιατί ήμουν αληθινή και χωρίς στρατηγική, αλλά πάντα μαχήτρια».


Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μετά το τέλος του Survivor επέστρεψε στο πόστο της υποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού, ενώ κάνει επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις. Η ιδιότητα της ως υποπλοίαρχος είναι ένα επάγγελμα με ελάχιστες γυναίκες, όπου σε συνδυασμό με το low profile, τη σεμνότητα και την μαχητικότητα που έδειξε μέσα στο Survivor την έκαναν μια από τις αγαπημένες παίκτριες και προσωπικότητες.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/Ca7aExYs_ix
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved