Ματίνα Ζάρα: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό με τον Λάμπρο Χούτο λίγο πριν τον γάμο τους!
Showbiz

Ματίνα Ζάρα: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό με τον Λάμπρο Χούτο λίγο πριν τον γάμο τους!

Ξανά ερωτευμένη είναι σύμφωνα με δημοσίευμα η τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα

Η όμορφη τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό δείχνει να βιώνει όμορφες στιγμές στην προσωπική της ζωή καθώς σύμφωνα με τη Real ένας άντρας της έκλεψε την καρδιά. Ο λόγος για τον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ Χρήστο Βαρδάλο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό και αφορμή στάθηκε η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Θοδωρή Φέρρη.

Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο άνθρωπος δίπλα στον τραγουδιστή, ο οποίος και επιμελείται τα πάντα για τα επαγγελματικά και τις εμφανίσεις του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από την πρώτη κιόλας συνάντηση της Ματίνας και του Χρήστου, υπήρξε αμοιβαία έλξη. Και κάπως έτσι έφτασαν να είναι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε εκείνος αλλά ούτε και εκείνη έχουν μιλήσει ανοιχτά γι' αυτή τη σχέση που είναι στην πολύ αρχή της.

Να θυμίσουμε ότι η Ματίνα Ζάρα το προηγούμενο καλοκαίρι είχε δώσει τέλος στη σχέση της με τον πρώην ποδοσφαιριστή, μόλις λίγες μέρες πριν από τον γάμο τους.

Ενώ είχαν ρυθμίσει κάθε λεπτομέρεια και εκείνη σκόπευε να κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού, με τα προσκλητήρια να έχουν μοιραστεί στους εκλεκτούς καλεσμένους τους, ξαφνικά έπεσε σαν... βόμβα η είδηση ότι επήλθε ο χωρισμός πριν έρθει ο γάμος.

Μάλιστα η Ματίνα Ζάρα σε συνέντευξή της στοHappy Day είχε αποκαλύψει πως ήταν δική της απόφαση να χωρίσουν με τον Λάμπρο Χούτο, λίγες μέρες πριν τον γάμο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Δεν αλλάζω γνώμη και δεν μετανιώνω για κάτι. Με τον Λάμπρο ήταν δική μου επιλογή να συζητήσουμε αυτό το θέμα και αποφασίσαμε μαζί να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved