Θεοδώρα Βουτσά: «Θα κινηθώ νομικά/δικαστικά αν τέτοιες συκοφαντικές δηλώσεις συνεχίσουν…»
Showbiz

Θεοδώρα Βουτσά: «Θα κινηθώ νομικά/δικαστικά αν τέτοιες συκοφαντικές δηλώσεις συνεχίσουν…»

Η Θεοδώρα Βουτσά μέσω μίας ανάρτησής της στο facebook ξέσπασε και έκανε έκκληση στους «συγγενείς της να… «σταματήσουν να περιοδεύουν σε κανάλια και social media και να διαφημίζουν τις οικονομικές τους δυσκολίες. Αν όντως υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες φταίει μάλλον η έλλειψη επιχειρηματικότητας τους και διαχείριση των οικονομικών τους και όχι το ότι ο πατέρας μου δεν τους «εξασφάλισε».

Συγκεκριμένα η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα έγραψε facebook:

«Ας ευχηθώ ότι παρόμοια ανάρτηση δεν θα χρειαστεί να κάνω, γιατί έχουμε να ασχοληθούμε και με πιο σοβαρά θέματα - βλέπε πόλεμος, ανισότητα φύλων, καταπάτηση γυναικείων δικαιωμάτων κτλ…

Ας ξαναπούμε ότι ο πατέρας μου, ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, όσο ήταν εν ζωή τακτοποίησε οικονομικά συγγενείς και φίλους. Ήταν γενναιόδωρος άνθρωπος και δουλευταρας, που λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός. Έδωσε σε όλους - συντρόφους, παιδιά (πραγματικά και μη) - ότι τους άξιζε και σε μερικούς περισσότερα απο όσα τους άξιζε.

Να παρακαλέσω, μέσω Facebook γιατί με μερικούς δεν είχαμε ούτε έχουμε προσωπική επικοινωνία, τους «συγγενείς» να σταματήσουν να περιοδεύουν σε κανάλια και social media και να διαφημίζουν τις οικονομικές τους δυσκολίες. Αν όντως υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες φταίει μάλλον η έλλειψη επιχειρηματικότητας τους και διαχείριση των οικονομικών τους και όχι το ότι ο πατέρας μου δεν τους «εξασφάλισε». Τέτοιες δηλώσεις υπονομεύουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του και πάνε ενάντια σε ότι πρέσβευε. Ήταν το στήριγμα όλων μας. Σαν μοναδικός ενήλικας νόμιμος κληρονόμος του, αφού όλοι οι άλλοι κληρονόμοι έκαναν αποποίηση κληρονομιάς (και μπόρεσαν να το κάνουν γιατί τους είχε εξασφαλίσει εν ζωή) θα κινηθώ νομικά/δικαστικά αν τέτοιες συκοφαντικές δηλώσεις συνεχίσουν.

Γιατί δυο χρονιά τώρα κάνουμε υπομονή και υπολογίζουμε στο φιλότιμο του άλλου… αλλά μάλλον φιλότιμο δεν υπάρχει και η υπομονή λιγοστεύει.

Να είστε καλά όλοι!

Και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τις ευχές για την ονομαστική μου εορτή.

Την αγάπη μου.»!

Δείτε την ανάρτησή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved