Γιάννης Χατζηγεωργίου: Προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας

Εθελοντική βοήθεια προφέρει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας προκειμένου να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορεί βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό.

«Φύγαμε από την Αθήνα με δύο βαν με την Ομοσπονδία Αργώ και την iasis. Κατευθυνθήκαμε στα σύνορα Ουκρανίας – Ρουμανίας, ουσιαστικά για να μπορούμε να ανιχνεύσουμε τις ανάγκες του κόσμου και έπειτα να στραφούμε και στην ελληνική κοινότητα εδώ στην Ουκρανία για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν δίαυλο επικοινωνίας στο να μπορούμε να στηρίξουμε τον κόσμο που βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη.

Μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πήγαμε πάνω δύο τόνους καθαρά ρούχα, παιχνίδια και άλλα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο. Οι Ρουμάνοι δεν μιλάνε ούτε αγγλικά, ούτε ουκρανικά», αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα ο ηθοποιός.

Δες το βίντεο

Την ίδια ώρα ακόμα μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε στην Ουκρανία σήμερα 14 Μαρτίου, 19η ημέρα της ρωσικής εισβολής. Λίγο πριν την έναρξη του τέταρτου γύρου των συνομιλιών μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, οι Ρώσοι «χτύπησαν» μια πολυώροφη πολυκατοικία και το εργοστάσιο κατασκευής των αεροσκαφών Antonov.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το newsbomb.gr, τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δώδεκα ακόμη τραυματίστηκαν όταν οβίδα έπληξε κτήριο κατοικιών στο Κίεβο σήμερα το πρωί, ανέφερε η ουκρανική υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, την ώρα που μαίνονται μάχες γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα την οποία επιθυμούν να καταλάβουν οι ρωσικές δυνάμεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved