Σπύρος Μπιμπίλας: «Μερικές δουλειές τις έκανα για να βγάλω χρήματα, χωρίς να μου αρέσουν»
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μερικές δουλειές τις έκανα για να βγάλω χρήματα, χωρίς να μου αρέσουν»

O Σπύρος Μπιμπίλας βοηθάει όποιον χρειάζεται χωρίς δεύτερη σκέψη και η πορεία του στην υποκριτική τον τιμά μέσα στα χρόνια.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει μετανιώσει για κάποια δουλειά που συμμετείχε και για το υπάρχει κάποια απώλεια στην ζωή του που δεν μπορεί να την ξεπεράσει.

-Έχεις μετανιώσει για κάποια δουλειά στην οποία συμμετείχες;

Ναι, έχω μετανιώσει. Μερικές δουλειές τις έκανα για να βγάλω χρήματα, χωρίς να μου αρέσουν. Ήθελα να είμαι άνετος οικονομικά, επομένως έπρεπε να το κάνω κι αυτό.

-Γιατί δεν απάντησες ποτέ στο μέτριος ηθοποιός που είπε για εσένα ο Λιγνάδης;

Δεν έχω λόγο να απαντήσω. Έχει κάθε δικαίωμα να με πει μέτριο και του απάντησε ο κόσμος και οι συνάδελφοί μου. Νομίζω αρκεί.

-Για να είναι κάποιος σπουδαίος ηθοποιός, πρέπει να είναι και σπουδαίος άνθρωπος;

Δεν θα το έλεγα. Από τις διηγήσεις των παλιότερών μου, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι του παρελθόντος, αν υπήρχε τότε το metoo, δεν θα την έβγαζαν καθαρή. Μιλάμε για πολύ μεγάλα ονόματα και πολύ της κουλτούρας.

-Είχες μεγάλη αγάπη στη Βουγιουκλάκη…

Είχα πολύ μεγάλο έρωτα για την Αλίκη. Κοιμόμουν με τη φωτογραφία της κάτω από το μαξιλάρι μου. Δεν είχα την τύχω να την γνωρίσω πολύ. Δεν πρόλαβα. Το είχα γράψει και σε έκθεση στο δημοτικό ότι την αγαπάω περισσότερο από τους γονείς μου και οι δάσκαλοι τους είχαν πει ότι έχω πρόβλημα. Το είχα πει θυμάμαι στην Αλίκη και γελούσε.

-Δεν πιστεύεις στον Θεό. Σε τι πιστεύεις; Από πού παίρνεις δύναμη;

Από την ισχυρή μου προσωπικότητα. Πιστεύω στη δύναμη της αγάπης των ανθρώπων. Δεν έχω ανάγκη αυτής της έννοιας, ούτε πιστεύω στη μεταθανάτια ζωή, για να φοβάμαι τον θάνατο.

-Θες να κάνεις καύση όταν «φύγεις»…

Είμαι κατά των νεκροταφείων, θέλω να καώ. Είναι πολύ πρόσκαιρο όλο αυτό. Είναι ένας τάφος, δεν υπάρχει τίποτα από κάτω, μόνο οστά. Αν υπάρχει πνεύμα, υπάρχει άλλου.

-Υπάρχει κάποια απώλεια στην ζωή σου που δεν μπορείς να την ξεπεράσεις;

Ναι, δεσμών. Απώλειες σχέσεων που θα ήθελα να μην είχαν σταματήσει.

-Προσπάθησες να τις σώσεις;

Το προσπάθησα πάρα πολύ, αλλά άμα δεν βγαίνει…; Μένει μια πίκρα. Δεν έχω αφήσει εγώ ποτέ κανέναν άνθρωπο, οι άλλοι με άφησαν. Αυτό είναι το παράδοξο της ζωής μου. Ίσως η υπερβολική δοτικότητα κάνει τους ανθρώπους να σε αρνούνται στο τέλος.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved