Μαρία Μπακοδήμου: Η ηλικία, οι τρυφερές φώτο του γιου της Άρη, η διατροφή και το αψεγάδιαστο κορμί
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Η ηλικία, οι τρυφερές φώτο του γιου της Άρη, η διατροφή και το αψεγάδιαστο κορμί

Γενέθλια είχε η Μαρία Μπακοδήμου και ο γιος της, Άρης Αργυρόπουλος της ευχήθηκε και διαδικτυακά δημοσιεύοντας υπέροχες κοινές φωτογραφίες τους!

H Μαρία Μπακοδήμου μεγαλώνει και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Η παρουσιάστρια είναι γεννημένη στις 9 Μαρτίου του 1965 και έγινε 57 χρονών.

Μάλιστα και η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε: «Φεύγουν τα χρόνια κι όλα αλλάζουν όλα, μόνο η αγάπη μένει μες στην καρδιά happybirthday κορίτσι μου – φάση μιλάω στον εαυτό μου και του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί αντιστοιχεί».

Στα 57 της χρόνια η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πιο σέξι από ποτέ, διατηρώντας ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Τα τελευταία χρόνια είναι πιο αδύνατη από ποτέ, καθώς ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, έπεσε από τα 75 κιλά στα 68.

«Έχασα κιλά, έπεσα ένα νούμερο... Το χάρηκα κι εγώ που τα έχασα αυτά τα κιλά. Έκανα διατροφή, δεν έτρωγα αλεύρι και ζάχαρη... Άσπρο δεν έτρωγα, καθόλου ζάχαρη, μόνο στέβια... Και νιώθω ανάλαφρη και υγιής», έχει πει σε συνέντευξή της. Το πρωινό της Μαρίας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά. Το βραδινό της έχει ένα γιαούρτι και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού.

Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ fan της εντατικής γυμναστικής, ωστόσο φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, που περιλαμβάνει τρέξιμο στον διάδρομο και λίγα βαράκια. Επιπλέον, αγαπά πολύ το pilates, καθώς της χαρίζει ευεξία και χαλάρωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved