Θανάσης Πατριαρχέας: Τα παιχνίδια του τηλεοπτικού «Άγγελου» με την κόρη του- Η τρυφερή φωτογραφία!
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Τα παιχνίδια του τηλεοπτικού «Άγγελου» με την κόρη του- Η τρυφερή φωτογραφία!

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, στην οποία φυσικά δεν μπορεί να χαλάσει κανένα χατίρι. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", σε έναν αρκετά ανατρεπτικό ρόλο, που το τηλεοπτικό κοινό λατρέυει.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας πρωταγωστεί, την φετινή σεζόν, στην τηλεοπτική δραματική σειρά "Σασμός" και υποδύεται τον Άγγελο, έναν χαρακτήρα, που ήρθε και "τάραξε τα νερά".

Ο ίδιος, παρά την φόρτο εργασίας του, το οποίο είναι πολύ βαρύ, βρίσκει πάντα χρόνο να περνά με την οικογένειά του, μιας και έχει τονίσει πολλές φορές ότι με την γυναίκα του, https://www.gossip-tv.gr/tag/vivian-drakoy, είναι πολύ ερωτευμένοι ενώ, από τότε που η κόρη τους ήρθε στην ζωή, εκείνος δεν μπορεί να σταματήσει να καμαρώνει.

Πριν από λίγες ώρες, η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα, Βίβιαν Δράκου, δημοσίευσε ένα σχετικό story στο Instagram, το οποίο απεικόνιζε μπαμπά και κόρη να παίζουν μαζί στην κουζίνα του σπιτιού τους. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο ήταν πολύ τρυφερό, με τον αγαπημένο ηθοποιό να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την μικρή του κόρη.

Παράλληλα, αντιληφθήκαμε και το πόσο όμορφο και μοντέρνο είναι το σπίτι τους, μιας και η κουζίνα τους έχει τα χρώματα της μέντας και αποπνέει μια χαλαρή και ευχάριστη διάθεση.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved