Μαυρικίου: Το τρυφερό μήνυμα της Ιλάειρας: «5 μήνες μετά, το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου»
Showbiz

Μαυρικίου: Το τρυφερό μήνυμα της Ιλάειρας: «5 μήνες μετά, το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου»

Τέτοιος έρωτας μεγάλος, σπάνια συναντάται στις μέρες μας και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση τον ζουν μέχρι το... μεδούλι του!

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα τους και μερικούς μόλις μήνες πριν τον γάμο τους, το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Τώρα ένα νέο τραγούδι, το «Γυναίκα» που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Heaven Music και έχει γράψει και ερμηνεύει ο γνωστός καλλιτέχνης, είναι η καλύτερη αφορμή για να γιορτάζει για ακόμα μία φορά το ζευγάρι.

Το τραγούδι αποτελεί ουσιαστικά έναν ύμνο για τη γυναίκα, γι' αυτό και κυκλοφόρησε ανήμερα της γιορτής της γυναίκας. Σε κάποιους από τους στίχους του αναφέρει:

«Γυναίκα μάνα που παιδιά θηλάζει, γυναίκα μόνη κι όμως δεν την νοιάζει, γυναίκα κόρη κι αδελφή, πόσο μου μοιάζει».

Η Ιλάειρα, θέλοντας εμπράκτως να δείξει στον μέλλοντα σύζυγό της πόσο τον θαυμάζει αλλά και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ανέβασε το τραγούδι και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα με αποδέκτη τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που μπήκα στο γραφείο σας και παίζατε αυτό το τραγούδι χαϊδεύοντας τα πλήκτρα του πιάνου… έτσι σου μιλούσα τότε , στον πληθυντικό. Σκέφτηκα, μακάρι να μπορούσα να ήμουν εγώ αυτό το πιάνο… αλλά μόνο στα όνειρα συμβαίνουν αυτά… 5 μήνες μετά το κορμί μου έγινε τα πλήκτρα σου και το όνειρο μου πραγματικότητα… σ ευχαριστώ για την αφιέρωση… για πάντα μαζί…"

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved