Joanne: «Στην προετοιμασία για τις Πανελλήνιες έχασα την μπάλα. Τότε άρχισαν οι κρίσεις πανικού»
Showbiz

Joanne: «Στην προετοιμασία για τις Πανελλήνιες έχασα την μπάλα. Τότε άρχισαν οι κρίσεις πανικού»

Η Joanne ή αλλιώς η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και νικήτρια του «The Voice» ήρθε για να μείνει στον χώρο του τραγουδιού.

Η νεαρή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το πιο ωραίο πράγμα που της έχουν πει ή γράψει στα social media, για το αν ήθελε από μικρή να ασχοληθεί με το χώρο του τραγουδιού και για την ψυχανάλυση που ξεκίνησε στα 14 χρόνια της.

Ποιο είναι το πιο ωραίο πράγμα έχουν πει ή γράψει στα social media;

Μου είχε φανεί πολύ γλυκό που κοπέλα -αγοράζαμε μαζί καφέ- και μου έπιασε την κουβέντα. Μου είπε ότι με ψήφιζε στο παιχνίδι και ένιωθε σαν να πλήρωνε εισιτήριο για να έρθει σε μια δική μου συναυλία. Μου έκανε εντύπωση πόσο θερμή ήταν. Και πόσο με είχε πιστέψει κόσμος που δεν με γνώριζε.

Εσύ δεν το πίστευες ότι θα κέρδιζες;

Ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το είχα ονειρευτεί.

Από μικρή ήθελες να γίνεις τραγουδίστρια;

Παρότι είχα μια κλίση στη μουσική, ντρεπόμουν πολύ, οπότε δεν τραγουδούσα ποτέ μπροστά σε κόσμο. Στο Λύκειο τραγούδησα για πρώτη φορά σε σχολική γιορτή. Ημουν πολύ άνετη, μου έβγαινε πολύ πηγαία.

Μικρή τι ήθελες να γίνεις;

Μέχρι και τη Γ’ Λυκείου ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Ασχετο, έτσι;

Για ποιον λόγο σε ενδιέφερε τόσο;

Με την ψυχολογία ήθελα να ασχοληθώ γιατί είχα δει πόσο είχε βοηθήσει εμένα η ψυχανάλυση και ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να το προσφέρω σε άλλους ανθρώπους.

Ψυχανάλυση από τόσο μικρή;

Ξεκίνησα στα 14. Είχα νιώσει μια δυσφορία και αποφασίσαμε με τους γονείς μου να μην το παραβλέψουμε. Με βοήθησε πολύ. Στη διάρκεια της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες κάποια στιγμή έχασα την μπάλα. Και τότε άρχισαν οι κρίσεις πανικού. Αποφασίσαμε, λοιπόν, με τους γονείς μου πως θα σπούδαζα σε κάποια ιδιωτική σχολή. Τότε γνώρισα τον πρώην σύντροφο μου. Ηταν μουσικός κι έπαιζε στον δρόμο. Πιάσαμε την κουβέντα, με έβαλε να τραγουδήσω και μετά από δύο μήνες βρεθήκαμε τυχαία σε ένα βαγόνι κι έτσι ξεκίνησε η σχέση μας. Εκείνος είδε κάτι σε μένα που δεν το είχε δει κανείς έως τότε. Για μένα έως τότε η μουσική ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Ετσι ξεκίνησα.

Οι γονείς σου, που είναι και οι δύο καλλιτέχνες, δεν σε ωθούσαν προς την τέχνη;

Με είχαν αφήσει εντελώς ελεύθερη. Ποτέ δεν με πίεσαν για τίποτα.

Σου έχουν δώσει κάποια συμβουλή που την έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου;

Να είμαι προσεκτική, να σκέφτομαι τις αποφάσεις μου, να ζυγίζω τα πράγματα, να είμαι οργανωμένη, να έχω λιγότερο άγχος. Είμαι πάντως σε καλή φάση με το άγχος μου. Εχω κάνει σοφές επιλογές.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved