Ανδρεανή Τσάφου: «Είχε χτυπήσει ήδη η κρίση όταν μπήκα εγώ στον χώρο της μόδας»
Showbiz

Ανδρεανή Τσάφου: «Είχε χτυπήσει ήδη η κρίση όταν μπήκα εγώ στον χώρο της μόδας»

Η Ανδρεανή Τσάφου στην επαγγελματική της καριέρα έφτασε να συνεργαστεί με διεθνούς φήμης σχεδιαστές, μεταξύ αυτών και ο Giorgio Armani.

Το πρώην μοντέλο σε συνέντευξή της ανέφερε τι θυμάται έντονα

Έφτασες να συνεργαστείς με διεθνούς φήμης σχεδιαστές, μεταξύ αυτών και ο Giorgio Armani.

Ακριβώς. Θυμάμαι ότι πήγα το πρώτο μου ταξίδι στην Τουρκία, όπου έκανα κάποια σόου, και ο επόμενος στόχος μου ήταν το Μιλάνο, που ως πόλη θεωρείται και βασίλισσα της μόδας. Δεν με πείραζε να τρέχω. Το λέω γιατί έχουμε και αυτή τη φήμη οι Ελληνίδες, ότι βαριόμαστε. Εγώ είχα πείσμα ακόμα κι αν κάποια πόρτα έκλεινε. Κάποια στιγμή είπαμε και με το γραφείο μου στο Μιλάνο να δοκιμάσουμε και τους πιο μεγάλους σχεδιαστές. Έτσι, ήρθε και η συνεργασία με τον Armani.

Τι θυμάσαι έντονα από τη συνεργασία σας;

Θυμάμαι ότι μας φρόντιζε όλες και στα backstage. Με ξαναπήρε για δουλειά, και μάλιστα χωρίς κάστινγκ, πράγμα που σημαίνει ότι ήθελε να συνεργαστούμε κι αυτό για εμένα ήταν ακόμη μια επιβράβευση.

Πρόλαβες τις χρυσές εποχές της μόδας;

Όχι! Είχε χτυπήσει ήδη η κρίση όταν μπήκα εγώ στον χώρο της μόδας. Δεν με απέτρεψε αυτό, απλά έγινε λίγο κουραστικό το παζάρι που έκαναν στις δουλειές. Κυρίως στην Ελλάδα. Παζαρεύαμε πολύ. Έπεφτες αναγκαστικά στο τρυπάκι να ρίξεις το κασέ σου κι αυτός δεν ήταν ο ρόλος μας.

Έκανες, όμως, και κάποια περάσματα από σειρές στην τηλεόραση.

Ναι, το 2011 με πήρε ο Βασίλης Θωμόπουλος (σ.σ. σκηνοθέτης της σειράς 50- 50) και με έκλεισε μαζί με την Αντωνία Καλλιμούκου. Εγώ έκανα μια αεροσυνοδό. Ήταν υπέροχη εμπειρία γιατί, όπως σου είπα, μου άρεσε η ηθοποιία. Είχα αρκετές σκηνές με τον Σάκη Μπουλά. Ήταν πολύ καλός, μας βοηθούσε και μας έκανε να γελάμε συνέχεια. Ταυτόχρονα ήταν ένας άψογος επαγγελματίας. Δεν υπάρχει κάτι που να μη θυμάμαι ευχάριστα από αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι, μάλιστα, ότι είχαμε και καινούρια επεισόδια στα χέρια μας για να συνεχίσουμε την επόμενη σεζόν, ήρθε όμως η μεγάλη κρίση και τα κόψαμε. Μέχρι σήμερα με γνωρίζουν στον δρόμο από τη συμμετοχή μου στο 50-50. Πηγαίνω δηλαδή στο σούπερ μάρκετ και μου λένε: «Είσαι η Μαρία Ειρήνη που έπαιζε στο 50-50;». «Ακόμα το θυμάστε;» τους ρωτάω.

Στη σειρά συνεργάστηκες και με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ναι, βέβαια είχαμε λιγότερες σκηνές.

Είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή σου σχετικά με αυτά που έχουν καταγγελθεί;

Όχι. Δεν μπορώ να πω κάτι. Για εμένα ήταν όλοι άψογοι.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved