Ανδρεανή Τσάφου: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έχω τρία παιδιά»
Showbiz

Ανδρεανή Τσάφου: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έχω τρία παιδιά»

H Ανδρεανή Τσάφου, είναι μια αφοσιωμένη μητέρα δυο αγοριών, του Απόστολου και του Φώτη, ενώ προσεχώς περιμένει ακόμη έναν γιο.

Το πρώην μοντέλο σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της και για το πώς αντέδρασε την πρώτη φορά που έμαθε ότι είναι έγκυος.

Τον σύντροφό σου τον γνώρισες ενώ είχες αρχίσει ήδη να δουλεύεις ως μοντέλο;

Τον γνώρισα το 2008. Ήταν πριν από τα Playmate. Το έζησε όλο μαζί μου. Ήταν ο άνθρωπος που μπορώ να πω ότι πίστευε πολύ σε εμένα και μου έδινε τη δύναμη να προχωρώ. Γνωριστήκαμε εντελώς ξαφνικά. Είχα πάει τότε να δουλέψω ως υποδοχή σε ένα μαγαζί που είχε ανοίξει.

Και το πρώτο παιδί πότε ήρθε;

Τον πρώτο μου γιο τον γέννησα το 2014. Ήμουν 27 χρόνων. Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο, λόγω των πολλών επαγγελματικών ταξιδιών που έκανα και της κούρασης που είχα, είχα χάσει τον κύκλο μου. Δεν υπήρχε η σκέψη να κάνουμε παιδί και επιπλέον εγώ ήθελα να συνεχίσω με τη δουλειά μου. Κάποια στιγμή πήγα για μια εξέταση στον γιατρό γιατί είχα βήχα. Με ρώτησε αν ήμουν έγκυος γιατί έπρεπε να κάνουμε ακτινογραφία. Του είπα «όχι» αλλά μου πρότεινε να κάνουμε ένα τεστ για να είμαστε σίγουροι. Εκεί ανακαλύψαμε ότι είμαι 2,5 μηνών. Πιστεύω ότι ήρθε σαν θαύμα το πρώτο παιδί γιατί ήμασταν τόσο αφοσιωμένοι στις δουλειές μας που έπειτα από τόσα χρόνια μπορεί και να χωρίζαμε.

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Έπαθα παραλήρημα μπροστά στην κοπέλα που ήταν εκεί. Άρχισα να τη ρωτάω: «Πώς είναι δυνατόν; Με ποιο μηχάνημα το είδες;». Κάτι ασυναρτησίες έλεγα. Αφού το συνειδητοποίησα, σκέφτηκα θετικά. Ήμουν γεμάτη από όλα όσα είχα κάνει και ένιωθα ότι μπαίνω σε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου. Έτσι σκέφτομαι ως άνθρωπος γενικά. Και όταν μπω στον χορό, χορεύω. Τριάμισι χρόνια μετά ήρθε και το δεύτερο παιδί. Ήταν ο άντρας μου που μου είπε: «Σου αξίζει ένα δεύτερο παιδί και χρειάζεται και ο μικρός ένα αδελφάκι». Του απάντησα: «Μη μου το λες, κάνε ό,τι θες!».

Όταν έγινες μητέρα, σταμάτησες να εργάζεσαι;

Για εμένα τα ταξίδια τελείωσαν από την πρώτη εγκυμοσύνη. Δεν μου πήγαινε η ψυχή να αφήσω το παιδί. Κράτησα κάποιες συνεργασίες εντός Ελλάδας αλλά πλέον τις χαρακτηρίζω ως χόμπι.

Συνήθως τα αγόρια έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στις μητέρες τους.

Ναι, μου έχουν αδυναμία. Ο μεγάλος δεν το εκφράζει τόσο ή μπορεί να το πει σε άσχετη στιγμή. Ο μικρός, όμως, μπορεί να το δείχνει όλη μέρα.

Έχεις άγχος για το τρίτο παιδί;

Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα έχω τρία παιδιά. Νιώθω ότι θα γεννήσω και θα είναι σαν να μην έχω γεννήσει ποτέ μου. Ξαναγύρισα στο πρώτο. Στο δεύτερο άλλωστε έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Σκέψου ότι δεν πρόλαβα να κάνω ούτε επισκληρίδιο. Τόσο εύκολα βγήκε.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved