Joanne: «Εχω περάσει φάσεις πολύ χαμηλής αυτοεκτίμησης. Πάντα προσπαθώ να παραμένω προσγειωμένη»
Showbiz

Joanne: «Εχω περάσει φάσεις πολύ χαμηλής αυτοεκτίμησης. Πάντα προσπαθώ να παραμένω προσγειωμένη»

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή αλλιώς Joanne, ήρθε για να μείνει!

Η νεαρή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν είναι απαραίτητο ένας καλλιτέχνης να είναι και καλός άνθρωπος, για το αν είναι χαρούμενη με όσα έχουν συμβεί στα επαγγελματικά της τον τελευταίο έναν χρόνο και για το αν την έχει ψωνίσει.

Είναι απαραίτητο ένας καλλιτέχνης να είναι και καλός άνθρωπος;

Δεν πιστεύω ότι όντως το ένα σχετίζεται με το άλλο. Υπάρχουν φανταστικοί καλλιτέχνες που έχουν κάνει απίστευτα εγκλήματα. Αλλά για μένα η καλοσύνη είναι απαραίτητη στον άνθρωπο. Είτε είναι καλλιτέχνης, είτε καθηγητής, είτε δημοσιογράφος, είτε δημόσιος υπάλληλος. Μόνο καλά έχει να σου προσφέρει το να προσπαθείς να βοηθήσεις τους άλλους και να μην έχεις κακία. Εγώ την έχω αποβάλει.

Είναι εύκολο να έχεις αυτή τη στάση σε έναν τόσο ανταγωνιστικό επαγγελματικό χώρο;

Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο. Συχνά έρχεσαι αντιμέτωπος και στη δουλειά και στη ζωή με πράγματα που είναι πολύ εύκολο να ανασύρουν τον κακό εαυτό σου, όμως είναι σημαντικό να φιλτράρουμε τι σκεφτόμαστε και να θυμόμαστε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι στ' αλήθεια θέλουμε να κάνουμε. Οχι να επηρεαζόμαστε από τους εξωτερικούς παράγοντες. Ούτε εγώ το καταφέρνω στο 100% . Αλλά παλεύω να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Είσαι χαρούμενη με όσα έχουν συμβεί στα επαγγελματικά σου τον τελευταίο έναν χρόνο;

Πάρα πολύ. Δεν το περίμενα. Η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά. Κυρίως είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον. Είμαι ασταμάτητη.

Την έχεις ψωνίσει καθόλου;

Οχι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κρατάω πάντα πολύ μικρό καλάθι. Και πολύ γνωστή να γινόμουν, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω διαφορετική αντίληψη για τον εαυτό μου. Εχω περάσει φάσεις πολύ χαμηλής αυτοεκτίμησης -είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύω πολύ- , πάντα προσπαθώ να παραμένω προσγειωμένη έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες. Δεν θέλω να είμαι αιθεροβάμων.

Αλήθεια, πώς ένα κορίτσι με χαμηλή αυτοεκτίμηση αποφασίζει να εκτεθεί σε ένα τηλεοπτικό talent show;

Δεν πήρα ακριβώς την απόφαση. Οι φίλοι μου με παρότρυναν. Εγώ ντρεπόμουν πάρα πολύ. Οταν παρακολουθούσα αντίστοιχα παιχνίδια από το σπίτι, εκείνο που σκεφτόμουν ήταν ότι εγώ δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Μια φίλη λοιπόν με είχε τραβήξει ένα βίντεο να τραγουδάω, τυχαία το είδε ένας γνωστός της, εκείνος το έστειλε στην παραγωγή του «The Voice» κι έτσι μπήκα στο παιχνίδι. Πιστεύω πολύ στον νόμο της έλξης, ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Μολονότι είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση, όταν τραγουδούσα ένιωθα σαν να σταματά ο χρόνος γύρω μου. Αποφάσισα, λοιπόν, τότε να κάνω κάτι για μένα. Δεν πήγα για να κερδίσω, δεν δήλωσα καν συμμετοχή η ίδια.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved