Γιώργος Τσάκας: Θυμάστε τον νικητή του πρώτου Big Brother! Δείτε πώς είναι 21 χρόνια μετά!
Showbiz

Γιώργος Τσάκας: Θυμάστε τον νικητή του πρώτου Big Brother! Δείτε πώς είναι 21 χρόνια μετά!

Ποιος θα ξεχάσει τον μεγάλο τελικό την Πρωτοχρονιά του 2001 όταν οι φιναλίστ του πρώτου Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ή Τσάκας αν προτιμάτε και ο καλός του φίλος, Πρόδρομος Καθηνιώτης διεκδικούσαν το έπαθλο των 150.000 ευρώ; 

Ήταν μία βραδιά που τα μηχανάκια της AGB είχαν καταγράψει το απίστευτο ρεκόρ τηλεθέασης που κυμαινόταν πάνω από 80% ενώ νικητής βγήκε τελικά ο Τσάκας, ένας λεβέντης Πόντιος ο οποίος είχε πείσει το κοινό για την ειλικρίνειά του αλλά και ότι έχει απόλυτη ανάγκη τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης του Ανδρέα Μικρούτσικου του μεγάλου νικητή του πρώτου Big Brother:

Από τότε έχουν περάσει 21 ολόκληρα χρόνια και ο Τσάκας έχει μία τελείως διαφορετική ζωή από αυτή που κάποιοι θα υποπτεύονταν.

Ο Γιώργος παντρεύτηκε την τότε αγαπημένη του Άνια, απέκτησαν μαζί έναν γιο αλλά αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει.

Στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια έχει τη νέα του σύζυγο, τη Χριστίνα με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και ζουν ευτυχισμένα ως οικογένεια στο εξωτερικό. Η τελευταία φορά που μάθαμε νέα του βρίσκονταν όλοι μαζί στη Γερμανία και εκείνος εργαζόταν σε μία μεγάλη εταιρία μεταφορών.

Τότε, σε μία σπάνια συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και σήμερα σας μιλάω από τη γερμανική Μπαντ Βίλμπελ. Εδώ μένω πλέον με την οικογένειά μου, τη σύζυγο μου Χριστίνα και τον πέντε μηνών γιο μας Παναγιώτη.

Εργάζομαι σε μία αεροπορική εταιρία μεταφορών, από τις έξι το πρωί έως αργά το απόγευμα. Η ζωή μου είναι ίδια με ενός ρομπότ. Δεν έχω όμως παράπονο. Περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος με την οικογένεια μου, έχω δουλειά.

Ο γιος μου γεννήθηκε εδώ. Τι να ζητήσω άλλο από τη ζωή μου όταν ο μικρός ξυπνάει νωρίς το πρωί και αρχίζει να λέει λογάκια και να παίζει, να χαμογελάει, να γκρινιάζει, να τρώει, να θέλει αγκαλιές.

Και η Χριστίνα μου πάντα με έναν καλό λόγο, ένα τρυφερό χάδι προτού φύγω για τη δουλειά. Τον μικρό θα τον βαφτίσουμε Παναγιώτη. Αν ήταν κορίτσι, θα του έδινα το όνομα της μάνας μου: Μαρία.

Του δώσαμε το όνομα της Παναγίας της Σουμελάς των Ποντίων».

Περίπου δύο χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο και η κόρη του ζευγαριού που έχει σκορπίσει στην οικογένεια απέραντη ευτυχία.

Από τον Μάρτιο του 2020, ο Γιώργος εργάζεται σε εταιρία που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τιτανίου στον κόσμο και δείχνει να είναι ευτυχισμένος και στον γάμο του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved