Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε στις «μπηχτές» της Ζενεβιέβ με την πιο αποκαλυπτική φωτό της!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε στις «μπηχτές» της Ζενεβιέβ με την πιο αποκαλυπτική φωτό της!

Μετά τα όσα είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα ταξίδια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις αναρτήσεις της, η δεύτερη αποφάσισε να "απαντήσει" μέσα από ένα σχετικό ποστ στο Instagram.

To όμορφο μοντέλο, τον τελευταίο καιρό, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της εκπομπής μόδας "Style me up!" αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της και να πραγματοποιήσει κάποια ταξίδια.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ταξιδέψει πολύ, μιας και η ίδια μας ενημερώνει διαρκώς για το που βρίσκεται, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με διάφορες δημοσιεύσεις, που αναδεικνύουν την πιο... θηλυκή πλευρά της. Το μοντέλο ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στη Χαβάη, στη Τζαμάικα και τέλος επισκέφθηκε το Μεξικό.

Πρόσφατα, η fashion expert Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Kατερίνα" και η ίδια σχολίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με σχόλια, που άφηναν αιχμές για την σχέση τους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Έχω ακούσει ότι η Βίκυ μπορεί να επιστρέψει».

Πριν από λίγες ώρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της, της οποίας η λεζάντα μαρτυρούσε κάποιο "μήνυμα" σε σχέση με όσα ακούστηκαν από την Ζενεβιέβ Μαζαρί για τα ταξίδια που πραγματοποίησε όλον αυτόν τον καιρό. Η ίδια ανέφερε: «Από την Πάτρα με αγάπη! Twitter I see you».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved