Σάσα Σταμάτη: Έγινε θεία για δεύτερη φορά- Η τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο!
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: Έγινε θεία για δεύτερη φορά- Η τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Το πρωί της Τρίτης (15-3) η Σάσα Σταμάτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένειά της και η ίδια νιώθει πολύ χαρούμενη. 

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η ίδια είχε πει πως περιμένανε την γέννηση του δεύτερου ανιψιού της, σημειώνοντας πως το μητρικό της ένστικτο έχει "ξυπνήσει" για τα καλά.

Η Σάσα Σταμάτη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Happy Day": «Θα γίνω πάλι θεία. Περιμένουμε το δεύτερο αγοράκι. Είναι έγκυος η νύφη μου η Ελένη. Πήγανε στον γιατρό. Από μέρα σε μέρα περιμένουμε τα γεννητούρια».

Το πρωί της Τρίτης (15-3), η παρουσιάστρια ενημέρωσε πως ο μικρός ήρθε στη ζωή και ότι η ίδια είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη, αλλά και συγκινημένη με τον ερχομό του νεογέννητου. Ο αδερφός της, με την σύζυγό του, Ελένη, έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και η χαρά της οικογένειας είναι τεράστια, μιας και ήταν κάτι που το περίμεναν όλοι με ανυπομονησία.

Η Σάσα Σταμάτη δημοσίευσε μια σχετική φωτογραφία από το μαιευτήριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Σήμερα ξημέρωσε για την οικογένειά μας μια ευλογημένη μέρα. Η σύζυγος του αδελφού μου, η Ελένη μας, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Χριστέ μου σ ευχαριστούμε για αυτό το θείο δώρο»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved