Μπουράκ Χακί: «Μου αρέσει με το εύρος των ρόλων μου να ξαφνιάζω τόσο το κοινό όσο και τον εαυτό μου»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Μου αρέσει με το εύρος των ρόλων μου να ξαφνιάζω τόσο το κοινό όσο και τον εαυτό μου»

Ο Μπουράκ Χακί εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός είναι και… αγρότης.

Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός σε συνέντευξή το μίλησε για το αν περνάει από το μυαλό του η σκέψη να αφοσιωθεί στη φάρμα του όταν εγκαταλείψει την υποκριτική και αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί.

Οντως στον ελεύθερο χρόνο σας είστε... αγρότης;

«Ισχύει! Έχω μια φάρμα με καρυδιές στην Καλλίπολη, στην περιφέρεια του Μαρμαρά. Είναι τρεις ώρες από την Κωνσταντινούπολη και, όταν δεν δουλεύω, βρίσκομαι πάντα εκεί. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Έχω βέβαια ανθρώπους που με βοηθούν, αλλά μου αρέσει να κάνω ο ίδιος τις περισσότερες δουλειές».

Περνάει από το μυαλό σας η σκέψη να αφοσιωθείτε στη φάρμα σας όταν εγκαταλείψετε την υποκριτική;

«Η υποκριτική δεν είναι κάτι από το οποίο "παραιτείσαι". Για μένα τουλάχιστον δεν έχει τέλος. Δεν είσαι ποδοσφαιριστής για να κρεμάσεις τα παπούτσια σου στα 35..Αντιθέτως, όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο καλύτερος. Γι' αυτό κιόλας όταν με ρωτούν ποιος είναι ο πιο αγαπημένος μου ρόλος συνηθίζω να απαντώ “o επόμενος"! Μου αρέσει με το εύρος των ρόλων μου να ξαφνιάζω τόσο το κοινό όσο και τον εαυτό μου. Είναι και ένας λόγος για τον οποίο δεν έχω παίξει ποτέ κάπου μόνο για τα χρήματα. Πρέπει να μου αρέσει αλλιώς αρνούμαι. Γι' αυτό εξάλλου δεν έχω αποκτήσει και πάρα πολλά χρήματα».

Μετανιώσατε ποτέ για κάποιον ρόλο που αρνηθήκατε;

«Ω ναι! Για τον «Εζέλ»! Τον ρόλο αυτόν τον πρότειναν πρώτα σε μένα, αλλά αρνήθηκα, γιατί εκείνη την εποχή ήθελα να ξεκουραστώ. Έτσι, ενώ εγώ ξεκουραζόμουν, κάποιος άλλος (σ.σ.: ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου) έκανε μια τεράστια επιτυχία».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, σκέφτεστε να ξαναπαντρευτεί!

«Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή... Προς το παρόν πάντως η απάντησή μου θα έλεγα πως είναι “όχι”».

Όταν είχατε σχέση με Ελληνίδα (σ.σ. Χαρά Παππά), αντιμετωπίσατε από το περιβάλλον σας αντιδράσεις;

«Όχι, γιατί η άποψή μου είναι πολύ απλή: τυχαία γεννιόμαστε Έλληνες ή Τούρκοι, χριστιανοί ή μουσουλμάνοι. Μετά είναι στο χέρι μας να μάθουμε, να μορφωθούμε και να αντιληφθούμε πως όλα αυτά δεν θα έπρεπε να εμποδίζουν τη ζωή μας. Για μένα υπάρχουν μόνο δύο είδη ανθρώπων, οι καλοί και οι κακοί, και αυτός είναι ο μόνος διαχωρισμός που θα έπρεπε να υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς, η μόνη απάντηση στα πάντα θα έπρεπε να είναι μία: η αγάπη!», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved