Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός»

Η Φαίη Ξυλά μίλησε για όσα της προσφέρει το θέατρο και η τηλεόραση.

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης σε συνέντευξή της αν έχει περάσει κάποια σκοτεινή περίοδο στη ζωή της και πώς ορίζει τον εαυτό της ως single γυναίκα.

Τι σου προσφέρει το θέατρο και τι η τηλεόραση;

Και τα δύο είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Τόσο μέσα από το θέατρο όσο και μέσα από την τηλεόραση, εξελίσσομαι και βελτιώνω την τεχνική μου με διαφορετικό τρόπο. Αυτή την περίοδο, είμαι σε πρόβες για το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου, «Ημέρα Κυρίου», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στο θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, και στο οποίο συμπρωταγωνιστώ με τους Μάξιμο Μουμούρη, Αναστασία Παντούση και Βασίλη Αθανασόπουλο. Αλλά και στην καραντίνα ήμουν ενεργή καθώς είχα γυρίσματα και μια συμμετοχή σε διαδικτυακή παράσταση με το Θέατρο Τέχνης, οπότε, σε δημιουργικό επίπεδο, ένιωθα πλήρης. Φυσικά, η θεατρική πράξη μου έλειψε, τόσο από την πλευρά του ηθοποιού όσο και από του θεατή.

Έχεις περάσει κάποια σκοτεινή περίοδο στη ζωή σου;

Εννοείται πως έχω περάσει, όπως όλοι οι άνθρωποι, αλλά την αντιμετώπισα με αισιοδοξία. Στη ζωή μας συχνά καλούμαστε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις και πολλές φορές μπορεί να ανακαλύψουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο πιστεύαμε.

Έχεις αναφερθεί πολλές φορές στην εξαιρετική σχέση που διατηρείς με τον πρώην σύζυγο σου, επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Σε μια εποχή κατά την οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αντιδικίες που φτάνουν μέχρι τα δικαστήρια, είναι υπέροχο αυτό που έχετε καταφέρει. Πόσο χρειάστηκε να προσπαθήσετε;

Δεν κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Η στάση μας έχει να κάνει πρώτα απ' όλα με την αγάπη μας προς το παιδί μας και μετά είναι θέμα χαρακτήρων και σεβασμού του ενός προς τον άλλο. Θεωρώ όμως ότι ο λόγος για τον οποίο χωρίζει το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικός και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί απαγορευτικός για μια καλή επικοινωνία. Ευτυχώς, η δική μας περίπτωση δεν είναι δύσκολη.

Πώς ορίζεις τον εαυτό σου ως single γυναίκα;

Είτε single είτε σε σχέση, είμαι πάντα ο ίδιος άνθρωπος, δηλαδή ανεξάρτητη και δημιουργική, και απολαμβάνω κάθε φάση της ζωής μου. Ίσως, όταν είμαι single, να έχω λίγο παραπάνω χρόνο αποκλειστικό για τον εαυτό μου.

Είσαι ανοιχτή στον έρωτα;

Ναι, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved