Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε ποια ήταν η πρώτη της σκέψη όταν αντίκρισε το γιο της, πώς έχει αλλάξει η καθημερινότητα της και αν με τον σύντροφό της σκέφτονται τον γάμο.

Το περασμένο καλοκαίρι εξέπληξες τους πάντες όταν δημοσιοποίησες την εγκυμοσύνη σου και πρόσφατα έγινες μητέρα για πρώτη φορά. Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν αντίκρισες το γιο σου;

Η αλήθεια είναι ότι, τη στιγμή που γνωστοποίησα την εγκυμοσύνη μου, ήταν περισσότερο από προφανής. Οπότε, δεν θα μπορούσα να την κρατήσω κρυφή αφού κυκλοφορούσα και με έβλεπε ο κόσμος. Την πρώτη φορά που αντίκρισα το αγγελούδι μου, ένιωσα πως ήταν ό,τι σημαντικότερο είχα επιτύχει μέχρι τότε στη ζωή μου και πως ήμουν υπεύθυνη να φροντίσω ώστε αυτό το παιδί να γίνει ένας καλός και ευγενικός άνθρωπος μεγαλώνοντας. Είναι μεγάλη η ευθύνη του να φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο.

Αυτούς τους τρεις πρώτους μήνες που βιώνεις τη μητρότητα, τι είδους συναισθήματα και σκέψεις σε κατακλύζουν;

Πληρότητα, αγάπη, ανιδιοτέλεια, προσφορά, φροντίδα. Κάθε μέρα, με το που ξυπνώ και τον βλέπω, νιώθω τα ίδια συναισθήματα. Νομίζω ότι είναι το ανθρωπάκι που έχω αγαπήσει περισσότερο στη ζωή μου χωρίς να περιμένω ανταλλάγματα, ή και ανταπόκριση ακόμα.

Πώς έχουν αλλάξει η καθημερινότητα και η ζωή σου;

Πολύ! Η καθημερινότητα με ένα μωράκι, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να εξυπηρετηθεί και να βοηθήσει τον εαυτό του, είναι από μόνη της απαιτητική. Από την άλλη, προσφέρει τόση χαρά η ενασχόληση μαζί του που, όσο κι αν κουράζομαι, στο τέλος νιώθω χαρούμενη. Καθώς και ο σύντροφος μου ασχολείται εξίσου πολύ με το μεγάλωμα του παιδιού, έχουμε βρει την ισορροπία μας έτσι ώστε να μπορούμε να παραμένουμε ενεργοί και επαγγελματικά.

Με το σύντροφο σου, Στράτο Πατσατζή, είστε μαζί πάνω από μία δεκαετία. Ποια είναι η βάση της σχέσης σας;

Φέτος κλείνουμε δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, μιας καταπληκτικής πορείας που μας χάρισε και ένα αγγελούδι. Η βάση της σχέσης μας είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση. Το πιο σημαντικό είναι ότι στο πέρασμα αυτών των χρόνων, πέραν των άλλων συναισθημάτων, αυτό που καθημερινά αναβαθμίζεται είναι ο αμοιβαίος θαυμασμός.

Όταν σκέφτεσαι το μέλλον, τι περιλαμβάνει; Ένα γάμο ίσως;

Ίσως να τον κάνουμε μαζί με τη βάφτιση του μικρούλη. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, το ζήτημα είναι περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό γιατί με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας. Είναι το άλλο μου μισό έτσι κι αλλιώς.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved