Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έχω σκοτεινά κομμάτια, τα οποία ανακάλυψα προ δεκαετίας»
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Έχω σκοτεινά κομμάτια, τα οποία ανακάλυψα προ δεκαετίας»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για δεύτερη σεζόν βρίσκεται στην τηλεόραση, ένα μέσο που σπάνια τον βλέπουμε.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη «Σκοτεινή θάλασσα» του MEGA και όσα τον κέντρισαν σε αυτόν.

Δεύτερη σεζόν στην τηλεόραση, ένα μέσο στο οποίο σπάνια σε βλέπουμε.

Πέρυσι ήμουν στο «Σχεδόν Ενήλικες» της Μυρτώς Κοντοβά και φέτος έχω, αν θέλεις, τον πρώτο μου πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, τον πιο δύσκολο και απαιτητικό που έχω αναλάβει. Οι λόγοι που αποδέχθηκα την πρόταση για τη «Σκοτεινή Θάλασσα» ήταν αφενός το σενάριο και αφετέρου ο ρόλος, σε συνδυασμό με το όνομα του Γρηγόρη Καραντινάκη, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως σκηνοθέτη. Πάντα τις δουλειές μου, επειδή δίνομαι ψυχή τε και σώματι, τις αξιολογώ συνολικά. Δεν θα μπω σε μια δουλειά μόνο για ένα λόγο, γιατί, για παράδειγμα, μου αρέσει ο ρόλος ή ο σκηνοθέτης, κοιτάζω το σύνολο.

Στο ρόλο του Χρήστου τι σε κέντρισε;

Η πλοκή, η διαδρομή του ήρωα μου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο καθώς και η πάθηση του. Όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν μανιοκαταθλιπτικό, μπαίνεις στη διαδικασία σκληρής έρευνας προκειμένου να μπορέσεις να αποδώσεις όσο το δυνατόν πιο πιστά έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Ένας τέτοιος ρόλος έχει κάποιο κόστος;

Το όποιο κόστος έχει να κάνει με την κούραση που φέρνει ένα γύρισμα. Δεν είναι εύκολα τα γυρίσματα, από άποψη ωραρίων και τεχνικών και υποκριτικών απαιτήσεων. Η συγκεκριμένη δεν είναι μια σειρά στην οποία μπορείς να κάνεις ευκολίες. Καθώς εγώ είμαι φύσει αεικίνητος και δραστήριος άνθρωπος -είμαι δαιμόνιο στη ζωή και την καθημερινότητα μου-, στον Χρήστο έπρεπε να λειτουργήσω αντίθετα από αυτό που είμαι. Έπρεπε να δουλέψω το σκοτεινό κομμάτι που υπάρχει στο ρόλο και μέσα μου.

Έχεις σκοτεινά κομμάτια;

Ναι, έχω σκοτεινά κομμάτια, τα οποία ανακάλυψα προ δεκαετίας και από το να τα αφήνω καταχωνιασμένα μέσα μου, θεώρησα πως κάτι έπρεπε να κάνω για να τα αξιοποιήσω δημιουργικά και να απαλλαγώ από τους δαίμονες μου μετατρέποντας τους σε κάτι άλλο. Όπως λένε οι Στέρεο Νόβα, «τους φόβους που σε τρέφουν να τους κάνεις κάτι άλλο, κάνε τους ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία».

Υπάρχει κάτι που αγαπάς περισσότερο ή είναι όλα ζυγισμένα το ίδιο μέσα σου;

Είναι όλα ζυγισμένα το ίδιο. Αν μου αφαιρέσεις ένα κομμάτι, την υποκριτική ή τη μουσική, θα νιώθω το ίδιο πλήρης.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved