Ρέβη: Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της μου απάντησε αν έχω τα ορμονικά μου
Showbiz

Ρέβη: Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της μου απάντησε αν έχω τα ορμονικά μου

Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε ότι δέχτηκε «επίθεση» από τον σύζυγο διάσημης κυρίας, όταν ζήτησε τα χρήματα από τη φωτογράφιση που της είχε κάνει.

Η Ρούλα Ρένη έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Καλημέρα…. Σήμερα είναι αυτή η πρώτη μέρα του μήνα κάθε γυναίκας που κανείς δεν μιλάει δημόσια για αυτήν.
Θα προσπαθήσω να το πω με ένα είδος σαρκασμού και χιούμορ αλλά και απόλυτης αγάπης και κατανόησης για τις γλυκιές μου γυναικες όλης της γης.


Ένα περιστατικό παλιό: έχω φωτογραφίσει μια κυρία πραγματική κυρία ευγενική , διάσημη και ταλαντούχα και έχει περάσει αρκετός καιρός που ζητάω τα χρήματα μου . Μετά το ευγενικό στάδιο της αναζήτησης πληρωμής μου στο τηλέφωνο ο σύζυγος της αφού του μίλησα λίγο πιο έντονα γιατί ήθελα τα λεφτά μου μου ειπε : δεν μου λες κουκλα μου έχεις τα ρούχα σου σήμερα και κανείς έτσι? Τι εννοείς του λεω πάντα με τα ρούχα μου σου τηλεφωνώ δεν σε καλώ ποτέ γυμνη στο τηλέφωνο . Έχεις τα ορμονικά σου μου λέει ? Πάντα έχω ορμόνες του λεω δεν τις έχασα σήμερα που σε καλώ στο τηλέφωνο ξέρεις , του απαντώ.
Να μην τα πολυλογώ κατάλαβα πως έχω να κάνω άλλη μια φορά με έναν ανόητο που σκέφτεται όλες αυτές τις βλακείες που έχει ακούσει στη ζωή του για την περίοδο , ναι ναι έτσι λέγεται , μιας γυναίκας .


Κάποιον που το έχει συνδέσει με κακές μερες του μήνα και ξεχνάει ότι αυτό του χάρισε το παιδί που κοιμίζει σπιτι του.
Οιστρογόνα , προγεστερονη , οιστραδιολη, ωχρινικη φάση και ντροπή δεν πάνε μαζί . Έχεις δικαιωμα να νοιωθεις χοντρή , λίγο ταλαιπωρημένη, πονεμένη, εξαλλη , ξαναμμενη, απεριποίητη , με τεράστια όρεξη για υδατάνθρακες, όσο ελεύθερα θέλεις.
Σκέψου έναν άντρα να νοιωθει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, έστω και για μια ώρα μέσα στο μήνα για τη μισή του και παραπάνω ζωή!


Τώρα που μεγαλώνω κατάλαβα πως θα έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα για τις μερες που κάθε γυναίκα έχει περίοδο κάθε μήνα και τους πόνους που περνά από πολύ μικρή συν όλα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα των ημερών αυτών.
Όποτε σήμερα στέλνω ένα γυναικείο μήνυμα πως είναι δικαίωμα μας να νοιωθουμε και να εκφράζουμε οτι αισθανόμαστε αυτές τις μερες του μήνα χωρίς ντροπή και χωρίς να το κρύβουμε . Το σώμα μιλά και εσεις όλοι να το ακούσετε . Εμείς αυτό κάνουμε υπακούμε σε αυτό στωικά με υπομονή και αγαπη .
Bonjour κοριτσια …..

https://www.instagram.com/p/CbHZ7L_gB2L
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved