Μπέσσυ Αργυράκη: «Συνεχίζω τα μαθήματα χορού με τον παρτενέρ μου»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: «Συνεχίζω τα μαθήματα χορού με τον παρτενέρ μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τη συμμετοχή της στο «DWTS» και τον λόγο της αποχώρησής της από το show.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε επίσης αν θα ξανά πήγαινε σε μία ανάλογη εκπομπή.

-Πού μπορούμε να σας απολαύσουμε αυτήν την περίοδο;

Βρίσκομαι σε μια περίοδο που κάνω επιλεγμένες εμφανίσεις σε αγαπημένα μαγαζιά, με υπέροχο κοινό. Όταν από κάτω έχω νεολαία που τραγουδάει τα τραγούδια μου, νιώθω μεγάλη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Αυτή η αγάπη που λαμβάνω, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί. Με κάνουν να νιώθω ένα παιδί ανάμεσά τους. Το τραγούδι είναι η κύρια ενασχόλησή μου, αλλά παράλληλα είμαι σύμβουλος ασφαλιστικών πολλά χρόνια και αντιπρόεδρος στο Γκολφ της Γλυφάδας. Γενικά είμαι πολυπράγμων.

-Μιλήστε μου για την εμπειρία σας στο «DWTS». Το απολαύσατε;

Όχι μόνο μου άρεσε, αλλά αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, το πρώτο που θα ήθελα να ξαναζήσω από την αρχή είναι το «DWTS». Μου έχει λείψει αφάνταστα και αναγνωρίζω ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος μου που δεν είχα ασχοληθεί πρωτύτερα με τον χορό. Τώρα συνεχίζω τα μαθήματα χορού με τον παρτενέρ μου στο παιχνίδι. Έχουμε φτιάξει μια όμορφη ομάδα και το χαιρόμαστε.

-Γιατί αποχωρήσατε; To μετανιώσατε;

Δεν το μετάνιωσα. Ήταν κάτι που είχε περάσει από το μυαλό μου κάποιες φορές. Είχα κάνει έναν πάρα πολύ καλό κύκλο στο παιχνίδι και δεν περίμενα να φτάσω ως εκεί. Έβλεπα γύρω μου τους νέους ανθρώπους και ένιωσα ότι το μήνυμα που ήθελα να δώσω, είχε δοθεί. Τη στιγμή λοιπόν που βρέθηκα με τον Έντουαρντ, πολύ αυθόρμητα ζήτησα το μικρόφωνο και είπα ότι μέχρι εδώ ήταν. Ήταν εξαιρετικά τα παιδιά, θεωρώ καλύτερα από εμένα και τους άξιζε να μείνουν. Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και μπορεί να με κρατούσε λίγο ακόμα, αλλά επειδή είχα στενοχωρηθεί πολύ και με την αποχώρηση της Βραχάλη, είπα ότι αυτό δεν ήθελα να το ξανά ζήσω.

-Θα ξανά πηγαίνατε σε μια ανάλογη εκπομπή;

Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο άμεσα, ωστόσο πιστεύω ότι θα μου πήγαινε πάρα πολύ να βρεθώ σε κάποια κριτική επιτροπή μουσικού περιεχομένου. Σε όποια κι αν μου έκαναν πρόταση, θα το έβλεπα πάρα πολύ ζεστά.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved