Μπέσσυ Αργυράκη: «Με φόβισε όταν πέρασε κορονοϊό ο άντρας μου, εκεί ανησύχησα»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: «Με φόβισε όταν πέρασε κορονοϊό ο άντρας μου, εκεί ανησύχησα»

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι ταλαντούχα, έξω καρδιά, όμορφος και φωτεινός άνθρωπος.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει χτυπήσει την πόρτα κάποιου καναλιού και ποια στιγμή θεωρεί σταθμό στην καριέρα της.

-Έχετε χτυπήσει την πόρτα κάποιου καναλιού ή περιμένετε αν και εφόσον σας έρθει κάποια πρόταση;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Περιμένω αν με πάρουν. Δεν το έχω αυτό, το να πάω να χτυπήσω πόρτες. Δεν είμαι καλή στις δημόσιες σχέσεις σε αυτόν τον τομέα. Μπορώ όμως και το κάνω για παράδειγμα μέσα από τη συνέντευξή μας, την οποία ελπίζω να δουν και λάβουν υπόψιν τους τα στελέχη των καναλιών. Θα πρέπει να τους πάρω και τηλέφωνο παράλληλα; Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Μέσα από το «DWTS» απέδειξα πως με ό,τι καταπιάνομαι δεν αστειεύομαι και αφοσιώνομαι με συνέπεια ολοκληρωτικά.

-Πρόσφατα περάσατε κορονοϊό. Φοβηθήκατε ;

Ευτυχώς, τον πέρασα πάρα πολύ ελαφρά. Αυτό που με φόβισε, ήταν όταν το πέρασε ο άντρας μου, εκεί ανησύχησα. Ωστόσο ευτυχώς, επειδή είχαμε εμβολιαστεί και με τα τρία εμβόλια, τελικά το περάσαμε και οι δυο μας πολύ ελαφριά. Ο σύζυγός μου κόλλησε από εμένα, καθώς ήθελε να μείνει να με φροντίσει και να μην με αφήσει μόνη. Οπότε το περάσαμε μαζί και δεν χρειάστηκε να απομονωθούμε.

-Έχετε μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Ποια στιγμή θεωρείτε σταθμό στην καριέρα σας;

Θυμάμαι πάντα την όλη διαδικασία στην Ιαπωνία και τον μεγάλο δίσκο που έκανα εκεί και τη Eurovision. Σημαντικοί σταθμοί και οι δυο και τους θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη.

-Ποια ήταν η πιo δύσκολη στιγμή στην καριέρα σας;

Για να σου πω την αλήθεια, όλα τα δύσκολα τα κάνω εύκολα εγώ. Μπορεί να σου ακούγεται πολύ τετριμμένο, αλλά είναι πέρα για πέρα ειλικρινές. Ακόμα και το διάστημα που ήμουν στα φόρτε μου και μπορεί γύρω μου να γινόταν ένας πανικός, δεν έπαιρνα χαμπάρι. Όταν εγώ στοχοπροσηλωθώ σε κάτι, θεωρώ χαμένο χρόνο το να κοιτάω τι λένε οι γύρω μου.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved