Μπέσσυ Αργυράκη: Η σχέση με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και όσα αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας του
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Η σχέση με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και όσα αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας του

Πολλά χρόνια τώρα, η Μπέσσυ Αργυράκη μας «ταξιδεύει» και μας διασκεδάζει με την υπέροχη φωνή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν νιώθει ευλογημένη στην προσωπική ζωή της, για το αν έφτασε ποτέ κοντά στον χωρισμό και αν ανυπομονεί να αποκτήσει εγγονάκι.

-Στην προσωπική σας ζωή νιώθετε ευλογημένη;

Αν εξαιρέσεις ότι έχασα την πρώτη μου οικογένεια πολύ νωρίς, από τότε μου έχουν ανοιχτεί δρόμοι που έχουν κάνει να νιώσω πολύ χαρούμενη και θα ήταν αχαριστία να μην νιώθω τόσο τυχερή μόνο και μόνο που έχω έναν τόσο καλό άνθρωπο δίπλα μου και δυο χαρισματικά και γερά παιδιά. Νιώθω ευλογημένη για την προσωπική μου ζωή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

-Με τον σύζυγό σας ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Ναι, με τον άντρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε πραγματικά μου έκανε εντύπωση αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια έπαιξε κομβικό ρόλο και η στιγμή που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας, καθώς ήμασταν και οι δύο αρκετά ώριμοι ώστε να θέλουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια μαζί.

-Κάνατε το για πάντα σε μια αγάπη πραγματικότητα. Ποιο είναι το μυστικό;

Σεβασμός και ελευθερία. Στηρίζω όλα όσα αγαπάει ο άντρας μου και δεν τον σταματάω από ότι του αρέσει να κάνει. Το ίδιο κι εκείνος. Θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο. Παράλληλα, με τα χρόνια έχουμε γνωρίσει τόσο καλά ο ένας τον άλλον, που δεν διαφωνούμε σχεδόν σε τίποτα. Είμαστε 37 χρόνια μαζί.

-Φτάσατε ποτέ κοντά στον χωρισμό;

Ο άντρας μου πιο νέος ήταν λίγο νευρικός, μπορώ να πω. Εγώ όμως δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να κρατάω κακία. Δεν βάζω μπροστά τον εγωισμό και αυτό έχει να το λέει ο Λευτέρης. Πάντα έκανα πίσω και με αυτόν τον τρόπο, οι όποιοι τσακωμοί μας δεν είχαν διάρκεια.

-H κόρη σας, Εβελίνα Νικόλιζα, είναι τηλεοπτικά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Πώς σας φαίνεται;

Νομίζω ότι το ότι είναι δίπλα στην Ναταλία Γερμανού είναι από μόνο του πολύ σημαντικό. Η Ναταλία είναι ένα πρόσωπο, πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικά πολλά χρόνια τώρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια δασκάλα στο είδος της. Επομένως δίπλα σε μια δασκάλα, ένα άτομο που ξεκινάει τώρα νομίζω ότι είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει μόνο θετικά πράγματα. Πολύ καλό ξεκίνημα για την Εβελίνα.

-Ανυπομονείτε να αποκτήσετε εγγονάκι;

Τώρα θα σας πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί ποτέ, θέλω πάρα πολύ εγγόνι (γελάει). Ακόμα κι αν δεν με ρώταγες, θα στο έλεγα από μόνη μου, μήπως και το ακούσουν η κόρη μου η ο γιος μου. Αλλά για να μιλήσω και λίγο σοβαρά, θέλω να το κάνουν όποτε νιώσουν ότι το θέλουν. Ωστόσο, αν εκείνοι το θέλουν μια, εγώ το θέλω χίλιες φορές.

-Με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχετε υπάρξει θρυλικό ντουέτο αλλά και ζευγάρι. Φημολογείται ότι έχει κάποιο θέμα υγείας. Έχετε μιλήσει μαζί του;

Νομίζω πραγματικά πως με τον Ρόμπερτ υπήρξαμε ένα από τα πιο θρυλικά ντουέτα της εποχής. Κάναμε υπέροχα πράγματα μαζί. Η συνεργασία, η φιλία, η αγάπη και η σχέση μας ήταν όλα πολύ δυνατά. Μιλάμε, ναι και είναι σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα άτομο το οποίο είναι πάρα πολύ θετικό, έχει γύρω του την οικογένειά του που τόσο πολύ τον φροντίζει και θεωρώ ότι ακόμα κι αν έχει κάποιο πρόβλημα θα είναι μια χαρά και θα το ξεπεράσει. Όλα θα πάνε καλά και του το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved