Μπέσσυ Αργυράκη: «Μέσα σε έξι χρόνια έχασα μάνα, πατέρα και αδερφή. Η αδερφούλα μου ήταν 42 ετών»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: «Μέσα σε έξι χρόνια έχασα μάνα, πατέρα και αδερφή. Η αδερφούλα μου ήταν 42 ετών»

Η Μπέσσυ Αργυράκη εδώ και δεκαετίες μας ταξιδεύει με τη φωνή της και τα τραγούδια της.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς διατηρείτε τόσο νέα εσωτερικά και εξωτερικά και για τις απώλειες που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

-Πώς διατηρείστε τόσο νέα εσωτερικά και εξωτερικά;

Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, είμαι καλοπροαίρετο άτομο, δεν θυμώνω και όλο αυτό με κάνει να νιώθω όμορφα, επομένως και νέα. Ωστόσο τώρα που μιλάμε έχω έρθει στην αισθητικό μου και περιμένω να μου ανεβάσει λίγο το ηθικό μου, οπότε η αλήθεια είναι πως βοηθάει και αυτό. Έχασα και πολλά κιλά με το «DWTS» και ένιωσα πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου, αλλά τώρα το άγχος μου είναι πώς θα τα διατηρήσω. Είναι δύσκολο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα ξανά πάρω.

-Πέρα από τη θετικότητα, στιγμές σκοταδιού έχετε;

Βέβαια έχω, αλλά τις περνάω μόνη μου. Δεν τις μοιράζομαι. Φυσικά έχω κλάψει, έχω προβληματιστεί, έχω πικραθεί, αλλά το βιώνω μόνη μου, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

-Την απώλεια της πρώτη σας οικογένειας, πιστεύετε θα την ξεπεράσατε ποτέ;

Όχι δεν ξεπερνιέται. Μέσα σε έξι χρόνια έχασα μάνα, πατέρα και αδερφή. Η αδερφούλα μου ήταν 42 ετών. Είναι μια πληγή ανοιχτή πάντα μέσα μου. Τους σκέφτομαι, έχω κάποιου είδους επαφή μαζί τους και θυμάμαι κάθε τους λέξη και συμβουλή.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved