Πανάγου: Η τηλεοπτική κόρη του Φιλιππίδη μιλάει πρώτη φορά για την απαγόρευση προβολής του 50-50
Showbiz

Πανάγου: Η τηλεοπτική κόρη του Φιλιππίδη μιλάει πρώτη φορά για την απαγόρευση προβολής του 50-50

Την Σοφία Πανάγου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «50-50», αλλά την απολαύσαμε και στο αγαπημένο σίριαλ «Το σόι σου».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το αν υπάρχει κάποια πρόταση στην οποία έχει πει όχι και το μετάνιωσε.

-Τα παιδικά σας χρόνια πώς ήταν;

Έχω μεγαλώσει σε μια δεμένη οικογένεια, λίγο συντηρητική θα έλεγα, με πολλή αγάπη. Ήμουν η μικρή και χαϊδεμένη. Πάντα περιτριγυρισμένη από αγόρια, καθώς έχω δυο μεγαλύτερα αδέρφια και ένα πολύ μεγάλο σόι. Σε ένα σπίτι μόνιμα γεμάτο κόσμο. Παππούδες, γιαγιάδες, φίλοι και συγγενείς ξημέρωναν στο σπίτι μας, Στήνανε για πλάκα ένα γλέντι, ένα τσιμπούσι, όπου χόρευαν και τραγουδούσαν. Ατέλειωτο παιχνίδι στους δρόμους, στις αλάνες και στη γειτονιά. Μόνιμα με ένα ποδήλατο και ματωμένα γόνατα.

-Το μικρόβιο της υποκριτικής το είχατε από μικρή;

Έστηνα παραστάσεις στο σπίτι και στην γειτονιά. Ήταν μια ενδόμυχη σκέψη που υπήρχε από όταν ήμουν μικρή. Άργησα όμως να την παραδεχτώ. Με φόβιζε.

-H πρώτη σας τηλεοπτική δουλεία ήταν το «50-50», μια σειρά που έσκισε. Πείτε μου τη γνώμη σας για το να μην παίζονται πια οι επαναλήψεις ,εξαιτίας των καταγγελιών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Το βρίσκετε άδικο;

Προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που έχουν κακοποιηθεί. Τους στηρίζω και τους συμπονώ. Είναι άδικο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς, αλλά οι οικονομικές απολαβές σε τέτοιες περιπτώσεις, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

-Πολλοί ηθοποιοί κάνουν προσωπικές θυσίες για να έχουν την καριέρα που ονειρεύονται. Εσείς επιλέγετε το αντίθετο;

Οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου, επαγγελματικά και προσωπικά, είναι επιλογή μου και την στηρίζω. Δεν θυσιάζω κάτι για κάτι άλλο, απλά επιλέγω. Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου και προχωρώ.

-Υπάρχει κάποια πρόταση στην οποία να έχετε πει όχι και να το μετανιώσατε;

Η κάθε πρόταση έχει έρθει σε συγκεκριμένο χρόνο και την έχω δεχτεί ή απορρίψει με την ωριμότητα, τις εμπειρίες, τις γνώσεις και τη διάθεση που είχα τη δεδομένη στιγμή. Κοιτάζοντας πίσω, οι επιλογές μου, μου υπενθυμίζουν τις διαφορετικές φάσεις της ζωής μου. Όλες είναι δικές μου, όλες τις αγαπώ, ακόμα και αν σήμερα έκανα κάτι εντελώς διαφορετικό.

-Πείτε μου τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο;

Μου αρέσει πολύ η φύση, οπότε μια βόλτα με τους αγαπημένους μου στη θάλασσα ή στο βουνό, είναι για μένα η μεγαλύτερη ξεκούραση, αν μάλιστα καταφέρω να το συνδυάσω με το διάβασμα ενός βιβλίου, η απόλαυση είναι διπλή.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved