Πανάγου: «Αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί υγιές ψυχικά και σωματικά για να αλλάξει τον κόσμο»
Showbiz

Πανάγου: «Αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί υγιές ψυχικά και σωματικά για να αλλάξει τον κόσμο»

Η Σοφία Πανάγου έχει μια αξιόλογη θεατρική και τηλεοπτική πορεία, καθώς οι επιλογές της είναι συνώνυμο της επιτυχίας.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έχει ψυχαναγκασμούς, την πιο δυνατή συμβουλή που έχει δώσει στην κορούλα της και αν σε μια αγάπη υπάρχει το για πάντα.

-Έχετε ψυχαναγκασμούς;

Μου αρέσει η τάξη και η καθαριότητα, με ηρεμεί και με χαλαρώνει. Όχι ψυχαναγκαστικά όμως.

-Είστε μανούλα. Με όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό, σας έχει πιάσει κάποια φοβία σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας;

Η ιστορία της ανθρωπότητας επαναλαμβάνεται διαρκώς. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα είναι προγραμματισμένα και στημένα με ένα επίκεντρο που δείχνει πού θέλουν να κοιτάξω κάθε φορά. Και πολλές φορές ξεγελιέμαι. Κάποιες φορές τα προσπερνώ, όχι γιατί αδιαφορώ, αλλά γιατί αυτή τη λύση βλέπω και πηγαίνω μέσα μου. Εκεί τι υπάρχει; Υπάρχει φως; Δεν αγωνιώ σε τι κόσμο μεγαλώνει το παιδί μου, αλλά αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί υγιές ψυχικά και σωματικά για να αλλάξει τον κόσμο.

-Ποια είναι η πιο δυνατή συμβουλή που έχετε δώσει στην κορούλα σας;

Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Τα παιδιά μιμούνται εμάς, οπότε αν θέλω κάτι να της μάθω, προσπαθώ να το πράττω πρώτη εγώ, καθημερινά. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή και μόνο μέσα από τα δικά του λάθη μπορεί να μάθει. Την αφήνω να πέσει και είμαι κοντά της να την σηκώσω, αν χρειαστεί. Είμαι δίπλα της, την στηρίζω με αποδοχή, αγάπη, εμπιστοσύνη και όρια, με σεβασμό στα λάθη της και στις επιλογές της. Με σεβασμό στα δικά μου λάθη, γιατί και εγώ μαθαίνω συνεχώς. Είναι η εξέλιξή μου και μονίμως με διδάσκει.

-Σε μια αγάπη υπάρχει το για πάντα;

Όλα υπάρχουν, αρκεί να μην εγκλωβιζόμαστε στις λέξεις. Ο Λουντέμης λέει: «Αγαπώ σημαίνει εγώ αγαπώ... Το τι κάνει ο άλλος είναι δική του δουλειά». Μπορείς να αγαπάς για πάντα. Η αληθινή αγάπη όμως, πάει μαζί με την ελευθερία. Η αγάπη θα πει δόσιμο, θα πει θέλω να ανοίξεις τα φτερά σου, θέλω το καλό σου. Αν είναι αμοιβαία και τελικά αντέξει και στον χρόνο, είναι μεγάλη ευλογία.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved