Βιβή Κόκκα: Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς Ευτυχισμένοι μαζί;
Showbiz

Βιβή Κόκκα: Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς Ευτυχισμένοι μαζί;

Η Βιβή Κόκκα υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τη «Βίκυ», στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega «Eυτυχισμένοι Μαζί».

Πλέον, έχει αλλάξει πλέον επάγγελμα, αλλά η υποκριτική όπως παραδέχεται είναι μεγάλη της αγάπη.

-Πώς βλέπετε την τηλεόραση σήμερα σε σχέση με τότε;

Μετά από μια μεγάλη περίοδο που μέσα στην οικονομική κρίση, κατά τη γνώμη μου, δεν γινόταν σχεδόν καμιά αξιόλογη παραγωγή, τώρα βλέπουμε ξανά πολύ ωραίες δουλειές και από την κρατική και από την ιδιωτική τηλεόραση. Επιτέλους!

-Θα σας απολαύσουμε κάπου τηλεοπτικά;

Δύσκολο! Η τωρινή επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι τόσο έντονη, που καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή μου σε κάποιο σίριαλ ή θεατρική παράσταση. Προσπάθησα να συνδυάσω τα 2 επαγγέλματα, αλλά όταν άρχισα πάλι να «φλερτάρω» με την υπερκόπωση, πήρα την απόφαση να αφήσω την υποκριτική. Το μόνο που θα έκανα με χαρά και είναι εφικτό, θα ήταν η συμμετοχή μου σε σίριαλ με αυτοτελή επεισόδια και σε κινηματογραφικές παραγωγές, γιατί θα απαιτούν από μένα περιορισμένες μέρες απασχόλησης.

-Πού σας βρίσκουμε σήμερα επαγγελματικά;

Είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια εδώ και 15 χρόνια. Έχω σπουδάσει και εφαρμόζω επαγγελματικά πολλές τεχνικές που ανακουφίζουν αποτελεσματικά, είτε από ψυχολογικούς είτε από σωματικούς πόνους και βιώνω την όλη διαδικασία με απίστευτη ικανοποίηση και πληρότητα. Ευτυχώς, μετά από 25 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας, έκλεισε ομαλά για μένα ο κύκλος της υποκριτικής τέχνης, χωρίς να μου αφήσει θυμούς και παράπονα. Κι αν τύχει και ασχοληθώ πάλι για λίγο με την υποκριτική, θα είναι μόνο σαν μια στάση ανάπαυλας στην τωρινή μου διαδρομή.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved