Showbiz

Χίλντα Ηλιοπούλου: «Μου αρέσει πολύ να τολμώ διαφορετικά πράγματα»

Η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από δεκατρία χρόνια για το ρόλο της Άννας Μόρτζου στις «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε πώς ήταν η ζωή της όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζε από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια της.

Μας συστήθηκες πρόσφατα ως Άννα Μόρτζου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Τι γοητευτικό βρίσκεις στη νέα σου ηρωίδα;

Για πρώτη φορά υποδύομαι τη μητέρα -και μάλιστα μιας μεγάλης κόρης που είναι πλέον γυναίκα-, κάτι το οποίο, είναι άκρως γοητευτικό για μένα. Μου αρέσει πολύ να τολμώ διαφορετικά πράγματα.

Ήσουν η αρχική επιλογή για το ρόλο;

Ειλικρινά δεν ξέρω αν ήμουν η μόνη που πέρασε από cacting για το συγκεκριμένο ρόλο. Από την άλλη, δεν ήθελα να ξέρω, και για αυτόν το λόγο δεν ρώτησα. Το λέω αυτό με την έννοια ότι δεν ήθελα να νιώσω άσχημα για κάποια συνάδελφο που ίσως προηγήθηκε. Έτσι κι αλλιώς, σε όλες μου τις δουλειές μου αρέσει να υπάρχει τέτοια προσέγγιση. Όταν έχεις δουλέψει πολύ για να πάρεις ένα ρόλο, τον εκτιμάς και πολύ.

Νιώθω πως έχεις αγαπήσει πολύ το ρόλο της Άννας.

Έχω αγαπήσει το χαρακτήρα της ηρωίδας, όπως επίσης και τη συμμετοχή μου σε μια τόσο δυνατή σειρά μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι κάποιες φορές -γιατί όλοι οι καλλιτέχνες πάσχουμε λίγο από ανασφάλεια υπερήφανη για μένα. Είναι σπουδαίο για μένα να συμμετέχω σε μια δουλειά που έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος.

Η Χίλντα Ηλιοπούλου έχει κάποια κοινά στοιχεία με το χαρακτήρα της ηρωίδας της;

Την τρυφερότητα προς τους ανθρώπους της, κάτι το οποίο με χαρακτηρίζει απόλυτα ως Χίλντα.

Πώς ήταν η ζωή σου όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζες από τα τηλεοπτικά δρώμενα;

Τα δεκατρία αυτά χρόνια μπορεί να μην ήξερε ο κόσμος ότι υπάρχω ακόμη ως ηθοποιός. Μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερα να είμαι στη μεταγλώττιση και στα διαφημιστικά όπου έκανα εκφωνήσεις. Αισθάνομαι πολύ ευνοημένη για αυτά επειδή λατρεύω τη μεταγλώττιση, η οποία μου πήγε καλά. Είναι σαν να έχω μία άλλη καριέρα.

Είσαι μια ευτυχισμένη μητέρα δυο παιδιών. Θα μας μιλήσεις για την οικογένεια σου;

Η κόρη μου λέγεται Έλλη γιατί αποφασίσαμε με το σύζυγο μου ότι της ταιριάζει το συγκεκριμένο όνομα και είναι 18 χρονών. Πρέπει να πω όμως ότι το γιο μας, τον Ντίνο, που είναι 16 χρονών, τον φωνάζαμε Ερμή για πολλούς μήνες. Ένα πρωί ξύπνησα με πολύ δυνατό συναίσθημα συγκίνησης και, κοιτάζοντας το γιο μου -μηνών τότε-, σκέφτηκα πόσο θα ήθελα να βαφτίσω αυτό το πλασματάκι Ντίνο, να του δώσω το όνομα του πατέρα μου. Επιθυμούσα να βοηθήσω οπωσδήποτε ώστε να μη χαθεί η ιστορία - και τι καλύτερο από το όνομα του πατέρα μου! Ο λόγος που θέλαμε με το σύζυγο μου να βαφτιστεί μόνο Ντίνος ο γιος μας ήταν επειδή αυτό το όνομα θα αποτελούσε για Γκίντα μια αναφορά στον παππού του.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved