Survivor: Τσολάκης: Ξεκάθαρα ο παίκτης με τη μεγαλύτερη απώλεια κιλών φέτος! Αποκάλυψε πόσα έχασε!
Showbiz

Survivor: Τσολάκης: Ξεκάθαρα ο παίκτης με τη μεγαλύτερη απώλεια κιλών φέτος! Αποκάλυψε πόσα έχασε!

Μπορεί ο Bo στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ το 2017, δηλαδή πριν από 5 χρόνια να μας... έβαλε τα γυαλιά με την απώλεια πάνω από 30 κιλών στο παιχνίδι, όμως ο Γιάννης Τσολάκης τον συναγωνίζεται επάξια στον συγκεκριμένο τομέα. 

Όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφουν στην Ελλάδα φανερά αδυνατισμένοι όμως ο Γιάννης Τσολάκης είναι από εκείνους που έχασαν περισσότερα από ό,τι άλλοι.

Ο ίδιος παραπονιόταν συνεχώς για την αφαγία και τις ταλαιπωρίες στο reality και μάλιστα σε ξεσπάσματά του όσο καιρό ήταν στον Άγιο Δομίνικο, έλεγε και ξαναέλεγε ότι είχε αδυνατίσει πολύ.

Σήμερα λοιπόν είπε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη μεγάλη αλλαγή στο βάρος του, αποκαλύπτοντας ότι έχει χάσει... 16 ολόκληρα κιλά!

«Ο κύριος που βλέπετε δεν είναι άλλος είμαι εγώ … Απλά έχασα 16 κιλά, μαύρισα όσο δεν πήγαινε άλλο και είδα πως φαίνομαι όταν έχω μούσια. Αν πήρα τα μαθήματα μου ?Φυσικά και τα πήρα ..Αν πάλεψα με τους δαίμονές μου ? Φυσικά και πάλεψα .. Αν το μετάνιωσα? Φυσικά όχι. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα !!! θα είναι ένα κεφάλαιο που δεν θα σβήσει ποτέ από μέσα μου», έγραψε ο Γιάννης Τσολάκης.

Κάτι που φάνηκε κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα πριν από δύο εβδομάδες, στα στιγμιότυπα που έχουμε από το αεροδρόμιο.

Οι δικοί του άνθρωποι μάλλον δύσκολα τον αναγνώρισαν όταν τον πρωτοείδαν μετά από καιρό και το σίγουρο είναι πως αυτόν τον καιρό ο Γιάννης Τσολάκης αρχίζει και... χτίζει ξανά το σώμα του για να επανέλθει στο φυσιολογικό του βάρος.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved