Χριστίνα Παππά: «Δεν ξέρω αν το εγγόνι μου είναι αγόρι ή κορίτσι! Ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Δεν ξέρω αν το εγγόνι μου είναι αγόρι ή κορίτσι! Ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα»

Η Χριστίνα Παππά ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που είναι σαν το παλιό καλό κρασί, που η γεύση τους θέλει τον χρόνο της για να αναδειχθεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας σε συνέντευξή της μίλησε για το εγγονάκι που περιμένει και για το αν ο γιος της, Δημήτρης, σκοπεύει να παντρευτεί πριν γίνει μπαμπάς.

Πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο γιος του Δημήτρης και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν, θα αποκτήσουν παιδάκι και εσείς θα γίνετε γιαγιά. Έχετε συμφιλιωθεί με αυτόν τον τίτλο;

Πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και είναι αυτό που λένε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι συμφιλιωμένη με τα πάντα στη ζωή. Από εκεί και πέρα, δεν το έχω απόλυτα συνειδητοποιήσει. Σιγά σιγά το συνειδητοποιώ, μην ξεχνάμε ότι και η Άννα, αυτό το υπέροχο πλάσμα, είναι ένα κορίτσι που τώρα γνωρίζει η μια την άλλη, οπότε όλο αυτό εξελίσσεται συνέχεια.

Ξέρετε το φύλο του μωρού;

Δεν το ξέρω… Ό,τι και να είναι, ευλογημένο και τυχερό παιδάκι να είναι. Να είναι υγιέστατο και τυχερό. Από εκεί και πέρα ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα (γέλια).

Αν είναι κοριτσάκι το όνομα είναι από τώρα κλεισμένο.

Ναι.

Ξέρετε αν θα φάμε και κουφέτα πριν έρθει το μωράκι;

Αυτά δεν τα ξέρω. Τα προσωπικά του Δημήτρη και τις αποφάσεις του, το πότε θα γίνει και πώς θα γίνει, μόνο τα δυο παιδιά το ξέρουν.

Όταν γνωρίσατε την Άννα καταλάβατε ότι η σχέση αυτή θα έχει διάρκεια στο χρόνο;

Όχι ιδιαίτερα, αλλά ορισμένα πράγματα είναι καρμικά. Πριν μου πουν ότι είναι ζευγάρι, που το έμαθα και τυχαία, δυο φορές την είχα δει όλες κι όλες. Ήμουν με έναν κολλητό μου τον Νίκο, είχαμε βγει έξω και την ρωτάω «τι ζώδιο είσαι;» και μου απάντησε «Καρκίνος με Ζυγό». Τότε ο κολλητός μου είπε ότι θα φάμε κουφέτα από την Άννα, γιατί ξέρει πως και εγώ είμαι Καρκίνος με Ζυγό. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία μας και να τελικά που όντως θα φάμε.

Σας ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τετ-α-τετ ή το μάθατε μέσα από το Instagram;

Στο Instagram δεν κοιτάζω ποτέ τι γράφουν, κάνω απλά like στις φωτογραφίες. Και με παίρνει μια δημοσιογράφος φίλη και μου το λέει. Μου στέλνει στο whats app ότι έχω κάνει like στη φωτογραφία, αλλά δεν το είχα διαβάσει. Κάπως έτσι έγινε. Την άλλη μέρα είχαμε κανονίσει να φάμε μαζί μεσημεριανό, αλλά προφανώς η Άννα και πολύ καλά έκανε, γιατί μικρή είναι και ευτυχισμένη, και εγώ στη θέση της το ίδιο πράγμα θα έκανα, ανέβασε τη φωτογραφία.

Τους έχετε δώσει κάποια συμβουλή;

Δεν θέλω να παίξω τον ρόλο της κακιάς πεθεράς (γέλια). Τις συμβουλές που είχα να δώσω σαν μάνα της έδωσα. Από εκεί και πέρα η προσωπική ζωή του Δημήτρη είναι επιλογή του. Πέρα από τις ευχές μου που τις έχουν, θέλω να είναι ευτυχισμένοι. Εύχομαι το καλύτερο και δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Σκέφτομαι μόνο θετικά.

Δεν είστε δηλαδή η κλασική αγορομάνα που είναι συνέχεια πάνω από τον γιο της;

Ότι κοιτάζω τον γιο μου ναι, είμαι από πάνω, αλλά να κοιτάζω τη νύφη περίεργα όχι. Εκτός αν αντιπαθήσω από την αρχή κάποιον, άλλο αυτό. Την Άννα από την πρώτη μέρα τη συμπάθησα γιατί είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα. Ένα κορίτσι που όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, έχει περάσει και δύσκολα χρόνια και αυτό με κάνει να την έχω ακόμη πιο κοντά μου. Της είπα ότι τώρα που είσαι εδώ μαζί μας, να νιώθεις ότι έχεις τη μητέρα σου δίπλα και ό,τι χρειαστείς είμαι εγώ εδώ. Θέλω να με νιώθει μητέρα της.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved