Δίκη Φιλιππίδη: Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Στην επόμενη συνεδρίαση ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι παρών
Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Στην επόμενη συνεδρίαση ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι παρών

Δίκη Φιλιππίδη: Δεκτό έγινε το αίτημα της δίκης με την επόμενη συνεδρίαση να έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου.

Κατά την έξοδό του από το δικαστήριο ο έτερος συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε δηλώσεις αναφορικά με την απουσία του ηθοποιού από την πρώτη συνεδρίαση, η οποία διακόπηκε λόγω προβλήματος υγείας του.

«Ο κύριος Φιλιππίδης δεν κατάφερε σήμερα να είναι στο δικαστήριο γιατί δεν του το επέτρεψε η κατάσταση της υγείας του. Στην επόμενη συνεδρίαση θα είναι παρών και θα δώσει τη μάχη του για να αποδειχτεί η αθωότητα του. Η παρούσα διαδικασία δεν είναι θεατρική παράσταση.

Ο κύριος Φιλιππίδης δεν υποδύεται κάποιον ρόλο. Το ακροατήριο και οι φυλακές δεν είναι θεατρικό σκηνικό είναι η πραγματικότητα. Σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αποφασισμένος να καταρρίψει όλες τις έωλες κατηγορίες, οι οποίες δεν στηρίζονται σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Υπάρχουν οι καταγγελίες των τριών γυναικών, δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες και όσοι μάρτυρες έχουν κληθεί από το δικαστήριο θα μεταφέρουν απλώς αυτά που έμαθαν από τις τρεις καταγγέλλουσες», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved