Κώστας Καζάκας: Βρέθηκα στη Λευκωσία υποτίθεται για εννιάμηνο συμβόλαιο και έμεινα εκεί πολλά χρόνια
Showbiz

Κώστας Καζάκας: Βρέθηκα στη Λευκωσία υποτίθεται για εννιάμηνο συμβόλαιο και έμεινα εκεί πολλά χρόνια

Ο Κώστας Καζάκας γράφει τη δική του ιστορία στη μικρή οθόνη με το ρόλο του αξιολάτρευτου Μπουκουράν στην κωμική σειρά του ΜΕGΑ, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Έχει ερωτική παρτενέρ την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που υποδύεται την Πένη, αδελφική φίλη του εδώ και πολλά χρόνια, από τον καιρό που ήταν και οι δύο σπουδαστές στη δραματική σχολή

-Η φίλη σας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που υποδύεται την Πένη, στάθηκε η αιτία να πάτε στην Κύπρο και να μείνετε;

«Γνωριστήκαμε στη δραματική σχολή. Από την αρχή αγαπηθήκαμε και κάναμε παρέα. Η φιλία με την Ελισάβετ κράτησε. Μου είπε για μια ακρόαση που γινόταν στην Κύπρο. Αρχικά, αναρωτήθηκα "τι να κάνω στην Κύπρο;". Μετά σκέφτηκα "δεν χάνω και τίποτα να πηγαίνω σε ακροάσεις". Ειδικά όταν είσαι νέος ηθοποιός οι ακροάσεις έχουν μεγάλο άγχος. Βρέθηκα στη Λευκωσία υποτίθεται για εννιάμηνο συμβόλαιο και έμεινα εκεί πολλά χρόνια».

Δημιουργήσατε εκεί οικογένεια με δυο παιδιά...

Ακριβώς. Και το έφερε η τύχη έτσι ώστε η Ελισάβετ να με φέρει πάλι στην Ελλάδα. Ήταν το 2008, όταν εγώ δούλευα σε συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου κι ενός θεάτρου στη Λεμεσό. Ήμουν στη Ρόδο πέντε εβδομάδες. Καθώς με χτυπούσε το ελληνικό κύμα, σκέφτηκα ότι πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα. Φτάνει. Είναι πολλά τα χρόνια που λείπω, από το 1989. Τηλεφωνώ στην Ελισάβετ να της πω τις σκέψεις μου και να με έχει υπόψη της. Οπότε μου λέει: "Πριν από τρεις ημέρες μου ήρθε ένα κείμενο από τον Ρέππα και τον Παπαθανασίου και έχουν γράψει ρόλο για έναν Αλβανό. Θαρρείς και έχει γραφτεί για σένα". Στη συνέχεια με ενημέρωσε ότι θα μου τηλεφωνούσε ο Μιχάλης Ρέππα. Οπότε βρέθηκα ξανά πίσω στην Αθήνα, πούλησα το σπίτι μου στην Κύπρο και ήρθα με σκοπό να εγκατασταθώ μόνιμα. Πήραμε τα παιδιά και ήρθαμε. Τι πιο σημαντικό, καθώς συμμετείχα στους "Συμπέθερους απ' τα Τίρανα", μια από τις εμπορικότερες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων».

Λόγω κρίσης επιστρέψατε στην Κύπρο;

«Ήρθα Ελλάδα το 2008, αμέσως μετά ξεκίνησε η κρίση. Οι τηλεοπτικές σειρές γίνονταν με δύο ηθοποιούς και δύο παιδάκια, οι παραστάσεις χαμήλωσαν τα μπάτζετ, άρα και τους ηθοποιούς. Οπότε γύρισα ξανά πίσω στην Κύπρο. Ώσπου τον Μάρτη του 2021 μου τηλεφώνησε Μιχάλης Ρέππας για να μου πει για τη σειρά. Πέρα από την Ελισάβετ, που έχουμε σχέση καρμική, θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη και τον Θανάση γιατί θα μπορούσαν, κάλλιστα, να βρουν έναν αναγνωρίσιμο Έλληνα ηθοποιό για το ρόλο του Μπουκουράν», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved