Συγκλονιστικός ο Χαλκιάς! Λύγισε μιλώντας για τον πατέρα του – Συγκινημένη η Καραβάτου
Showbiz

Συγκλονιστικός ο Χαλκιάς! Λύγισε μιλώντας για τον πατέρα του – Συγκινημένη η Καραβάτου

Για την γεμάτη φετινή χρονιά, τις εξελίξεις στο θέατρο και τη σχέση του με τον πατέρα του μίλησε στο «Τι λες τώρα!» και την Κατερίνα Καραβάτου ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

«Είμαι ευγνώμων για τις δουλειές μου στο θέατρο και την τηλεόραση γιατί δεν είναι εύκολο σε αυτή την εποχή που έχουν βγει τόσοι πολλοί νέοι συνάδελφοι» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς για τη δουλειά του στην τηλεόραση και το θέατρο, για το οποίο τόνισε ότι είναι μια ευτυχής συγκυρία να συνεργάζεται με τόσους νέους ανθρώπους, την ώρα που ο ίδιος κλείνει 50 χρόνια στο θέατρο.

Μιλώντας για το θέατρο και τα όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, ο δημοφιλής ηθοποιός υπογράμμισε ότι είναι ένας ευάλωτος χώρος, τονίζοντας ότι

«υπάρχουν πάρα πολλοί πολέμιοι των ηθοποιών». «Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που έγινε, δεν έγινε από ανθρώπους του θεάτρου» ξεκαθάρισε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι σύμφωνος με τέτοιου είδους ενέργειες.

«Τα πράγματα έχουν πάρει ένα δρομολόγιο που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

«Στο “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” θα πήγαινα έτσι κι αλλιώς. Απλά επισπεύστηκε η παρουσία μου, όταν έφυγε ο Φιλιππίδης» συμπλήρωσε ο Τάσος Χαλκιάς, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος είχε μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν μια χρονική στιγμή που ο Πέτρος δεν είχε θιγεί ακόμα άμεσα. Μίλησα μαζί του και του είπα ότι το αντιμετωπίζω ως μέρος της δουλειάς» είπε, προσθέτοντας: «Ο Φιλιππίδης μου είπε “ευτυχώς που πας εσύ στον Πλάτανο, άσε με εμένα στην τύχη μου”. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε».

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση του με τον πατέρα του, σημειώνοντας ότι κάποια πράγματα που είχε πει παλαιότερα είχαν παρεξηγηθεί.

«Τη δεκαετία του ’50 για να μεγαλώσεις παιδιά και να έχεις οικογένεια ήταν πολύ δύσκολα χρόνια. Ο πατέρας μου ήταν στο μεροκάματο 16 ώρες την ημέρα. Επειδή έχω φάει δυο σφαλιάρες να ακουστεί ότι έχω κακοποιηθεί; Αυτά είναι αστεία» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Θυμάμαι το χέρι του πατέρα μου, που με σβέρκωνε και ένιωθα ότι είναι για καλό. Δεν μπορώ να πω ότι με έδειρε. Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μια χαρά, δεν κακοποιήθηκα από βίαιο ξύλο. Τον τιμώ και θα τον τιμώ σε όλη μου τη ζωή» συμπλήρωσε και τόνισε: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να βγω στο θέατρο γιατί δεν πίστευε ότι το θέατρο είναι επάγγελμα. Όταν τον είδα στην πλατεία του θεάτρου, τελείωσαν όλα».

«Ήταν μια άσχημη στιγμή η εμφάνισή μου σε τηλεοπτική εκπομπή, άφησα να με παρασύρει ο εκνευρισμός μου. χωρίς το κοριτσάκι αυτό να φταίει. Ο Μπέζος με συμβούλεψε να σηκωθώ να φύγω από την εκπομπή. Δεν φεύγω εγώ, δεν είμαι από αυτούς που αποχωρούν».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved