Showbiz

Πλούταρχος: Κατέγραψε τις αντιδράσεις της οικογένειας στο άκουσμα του νέου τραγουδιού του γιου του!

Gossip-tv Team

Ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Εγώ σ' αγάπησα" κυκλοφόρησε με τη φωνή του Γιώργου Κακοσαίου και σύσσωμη η οικογένειά του και φυσικά ο πατέρας του Γιάννης Πλούταρχος ανυπομονούσαν να το ακούσουν ολοκληρωμένο. 

Μπορεί να ήταν οι πρώτοι που το είχαν ακούσει μιας και ο μεγαλύτερος γιος του αγαπημένου τραγουδιστή έχει για απόλυτο στήριγμά του πρώτα και πάνω απ' όλα τους γονείς του και τα αδέλφια του, όμως ήθελαν όλοι να το δουν στην επίσημη εκδοχή του και έτσι όπως ακριβώς θα το "δέχονταν" για πρώτη φορά οι θαυμαστές του.

Συγκεντρώθηκαν λοιπόν στο μικρό στούντιο που διαθέτουν στο σπίτι και έβαλαν στο laptop να δουν και να ακούσουν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Η μαμά Μαρία Παπαδοπούλου και τα αδέλφια του Κατερίνα, Ελεωνόρα, Παναγιώτα και Κωνσταντίνος, ενωμένοι σαν... γροθιά βρίσκονταν στο πλευρό του Γιώργου που με αγωνία κοιτούσε την τελική του δουλειά σε σχέση με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του που κυκλοφόρησε χθες.

Όσο για τον περήφανο μπαμπά, φρόντισε να είναι εκείνος που θα κατέγραφε τη συγκεκριμένη πολύ σημαντική στιγμή της οικογένειας την ίδια ώρα που η σύζυγός του σιγοτραγουδούσε το τραγούδι μιας και είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του Γιώργου Κακοσαίου.
Δείτε το υπέροχο και πολύ τρυφερό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved