Χρήστος Δάντης: Η νέα τρυφερή ανάρτηση για την σύντροφό του, Ασημίνα: «Σε νιώθω…»
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Η νέα τρυφερή ανάρτηση για την σύντροφό του, Ασημίνα: «Σε νιώθω…»

Survivor: Μπορεί η σύντροφός του να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να μάχεται προκειμένου να φτάσει κοντά στο στόχο της, ωστόσο ο Χρήστος Δάντης είναι εκείνος που της στέκεται έστω και από απόσταση.

Μετά την ένωση των δυο ομάδων που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (19-03) αλλά και την αντίδραση της Ασημίνας, ο τραγουδιστής έκανε μια νέα τρυφερή ανάρτηση για εκείνη.

«Κοιτάζω το γεμάτο στεναχώρια και αμηχανία βλέμμα σου και σε νιώθω. Είσαι σαν να ξεκινάς από την αρχή... Υπομονή θηρίο μου και όλα θα στρώσουν... Είσαι βουνό», έγραψε.

Θυμίζουμε πως η Ασημίνα αλλά και η Σοφιάνα, ήταν οι δυο παίκτριες που πλάνταξαν στο κλάμα μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Δες την ανάρτησή του

«Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», είχε πει πρόσφατα μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved