Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το «ελάττωμα» του προσώπου της με μια throwback φωτογραφία!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε το «ελάττωμα» του προσώπου της με μια throwback φωτογραφία!

Η Δούκισσα Νομικού, με μια δημοσίευσή της στο Instagram αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρότερη ένιωθε περίεργα με το πρόσωπό της, λέγοντας ότι είχε ένα ελάττωμα, το οποίο και κατάφερε να μετατρέψει σε προσόν. 

Είναι μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες, που κάθε πόστ της στα social media ξεπερνά τα εκατοντάδες χιλιάδες likes, με την ίδια να έχει αποκτήσει ένα δυναμικό φαν κλαμπ ανά τα χρόνια.

Η Δούκισσα Νομικού, πέρα από ένα πολύ όμορφο μοντέλο, είναι και μια πολύ γλυκιά μανούλα, μιας και η Αναστασία και ο Σάββας είναι όλη της η ζωή. Το μεσημέρι της Κυριακής (20-3) η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία είναι πραγματικά πανέμορφη.

Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε στην λεζάντα που έβαλε, ότι το ένα μάτι της είναι πράσινο, ενώ το άλλο μπλε, με αποτέλεσμα όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της μόδας να αισθάνεται αμηχανία, μιας και οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να καλύψουν με photoshop το συγκεκριμένα θέμα, για να φαίνονται ίδια τα μάτια της.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε: «Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Kάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω ότι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως όλοι»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved