Φοίβος Παπαδάκης: Η ηλικία, οι σπουδές, η κούκλα σύντροφός του και οι κόντρες με τον πατέρα του
Showbiz

Φοίβος Παπαδάκης: Η ηλικία, οι σπουδές, η κούκλα σύντροφός του και οι κόντρες με τον πατέρα του

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η εκπομπή «Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι» με τη Μάριον Μιχελιδάκη. Στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής κάνει και την πρώτη του εμφάνιση ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος. Μάθε τα πάντα για την ηλικία του, τις σπουδές, την προσωπική του ζωή αλλά και στη σχέση του με τον παρουσιαστή.

Η ηλικία και οι σπουδές

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ο δεύτερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη. Ο 30χρονος είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι έτοιμος για το πρώτο τηλεοπτικό του βήμα

«Από τα 18 μου δουλεύω στα sites, η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη, που είχαμε πολλές τηλεοράσεις κι άκουγα συνέχεια για ρεπορτάζ. Οπότε αναπόφευκτα ακολούθησα τον δρόμο της δημοσιογραφίας και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ», έχει πει.

Η σχέση με τον πατέρα του και το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας

Στο ενδεχόμενο να υπάρξει πιθανή, μελλοντική τηλεοπτική συνεργασία με τον πατέρα του, ο Φοίβος Παπαδάκης δεν δηλώνει αρνητικός.

«Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε; Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον», αποκάλυψε πρόσφατα στο ΕΓΩ. Όσον αφορά τη συμβίωση στο σπίτι, ο Φοίβος Παπαδάκης έχει πει:

«Με τον πατέρα μου βεβαίως μαλώνουμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε μεγάλους τσακωμούς για να μην μιλά ο ένας στον άλλο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Στη δουλειά επίσης ερχόμαστε σε αντιπαράθεση αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως έχει την εμπειρία. Έχει 30 χρόνια της δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Οπότε, το κλείνω και τον ακούω...Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Η προσωπική του ζωή και η σχέση με την κούκλα σύντροφό του

Σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζει και ο έρωτας, καθώς βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Αλίκη Μαρία Νούση. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και παρότι επιθυμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους, οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media δείχνουν πως είναι στα καλύτερα τους.


Στόχος τους είναι να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της κοινής τους καθημερινότητας, ενώ σε κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις από την Αθήνα.

Η εκπομπή

Η Μάριον Μιχελιδάκη έρχεται στο OPEN και μαζί με τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Φοίβο Παπαδάκη, τον Γιάννη Μπούτο και τον Αλέξανδρο Κλώσσα, θα μας κρατούν καθημερινά την καλύτερη παρέα, σε μία εκπομπή με θετική νότα, αισιοδοξία και πλούσιο περιεχόμενο από όλους τους χώρους.

Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι, σε μια εκπομπή όπου δεν υπάρχουν στεγανά. Η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο. Με σεβασμό, εξωστρέφεια και αυθεντικότητα, η νέα εκπομπή του OPEN έρχεται και τα μεσημέρια στο OPEN γεμίζουν με ζεστασιά και χαμόγελα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved