Βαλάντης για το φιλί Μυριέλλας-Κατσαούνη: «Μου φάνηκε χυδαίο γι’ αυτό γύρισα το πρόσωπο μου»
Showbiz

Βαλάντης για το φιλί Μυριέλλας-Κατσαούνη: «Μου φάνηκε χυδαίο γι’ αυτό γύρισα το πρόσωπο μου»

Ο Βαλάντης μπορεί να έμεινε ένα μήνα στο Survivor αλλά πρόλαβε να αφήσει το αποτύπωμα του.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και για το ποιον θεωρεί τον πιο διπρόσωπο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος θα έλεγες πως είναι ο πιο διπρόσωπος παίκτης μέσα στο παιχνίδι;

Το έχω πει. Δεν θέλω να αναφέρομαι άλλο σε εκείνον και του εύχομαι να είναι καλά, αλλά ο Λάμπρος (σ.σ. Κωνσταντάρας) ήταν ο πιο διπρόσωπος.

Ζώντας από κοντά τη Μυριέλλα Κουρεντή, πιστεύεις ότι ερωτεύτηκε τον Γιώργο Κατσαούνη;

Μακάρι να τον είχε ερωτευτεί. Μακάρι να ίσχυε όλο αυτό και να ήταν αληθινό.

Γιατί ενώ στην αρχή είχες εναντιωθεί σε αυτό το φλερτ, όταν φιλήθηκαν, μπήκες μπροστά να τους καλύψεις για να μην το καταγράψουν οι κάμερες;

Με την κίνησή μου αυτή ήθελα να προστατεύσω το σόου. Δεν ήθελα να φανεί αυτή η εικόνα. Μπορεί να ήμουν σύμφωνος στον έρωτά τους, αν ήταν πραγματικός, αλλά θεώρησα ότι ξεπερνιούνται τα όρια. Μου φάνηκε χυδαίο και εκείνη τη στιγμή που το είδα για αυτό και γύρισα το πρόσωπό μου, για να μη βλέπω, αλλά και μετά που το παρακολούθησα από την τηλεόραση.

Αφού, όπως λες, σου φάνηκε χυδαίο, γιατί στο συμβούλιο μετά είπες «έρως ανίκατε μάχαν»;

Αν ήταν πραγματικός ο έρωτας της Μυριέλλας και του Κατσαούνη, θα ήμουν υπέρ.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, όταν τον ρώτησαν τι τρέχει με τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη, απάντησε λακωνικά «διαφημίσεις».

Έτσι είπε ο Θανάσης; (Γελάει.) Νομίζω ότι κι εγώ την ίδια φράση θα χρησιμοποιήσω: Διαφημίσεις!

Θέλεις να πεις ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο που έστησαν οι δυο τους για να τραβήξουν πάνω τους τις κάμερες;

Θεωρώ ότι ο Κατσαούνης είναι αγνός. Έτσι έχω καταλάβει…

Η Μυριέλλα σάς είχε μιλήσει για τον John Lygnos;

Ναι. Στα διάφορα πηγαδάκια που είχαν γίνει είχαμε συζητήσει τα προσωπικά μας. Κι εγώ τους μίλησα για τη σύντροφό μου. Αυτό που μας είχε πει η Μυριέλλα είναι ότι έχει ένα αγόρι έξω με τον οποίο είναι και συνεργάτες.

Η σχέση τους είναι ερωτική ή πλατωνική;

Εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η σχέση ήταν ερωτική. Για αυτό και με πείραξε αυτό που συνέβη γιατί δεν μου αρέσει η μοιχεία. Είμαι από τους άντρες που αν πειράξουν την κοπέλα τους στο μπαρ, μπορεί και να τσακωθώ.

Ο Κατσαούνης γνώριζε ότι η Μυριέλλα έχει σχέση;

Όχι. Πού να το ξέρει…

Ο Ηλίας Μπόγδανος, που γνωρίζει και τους δύο, είπε στο ΟΚ! ότι έχουν μια ανοιχτή σχέση. Σας είχε πει κάτι τέτοιο η Μυριέλλα;

Όχι. Εμείς αυτό που ξέραμε είναι ότι με τον John είναι και καλλιτεχνικό ζευγάρι αλλά και ζευγάρι στη ζωή. Κι επειδή δεν είμαι Σουηδός για να μην έχω πρόβλημα αν η κοπέλα μου κάνει κάτι με έναν άλλο άντρα, αντέδρασα έτσι.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο Survivor;

Η γκρίνια των συμπαικτών μου. Κάποιοι δεν μπορούσαν να προσαρμοστούν στο κόνσεπτ του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στο Survivor και να νομίζεις ότι είσαι κάποιος. Δεν είσαι τίποτα εκεί! Κάποιους τους ενοχλούσε που δεν μπορούσαν να κάνουν μπάνιο, που τα μαλλιά τους ήταν μπερδεμένα. Δεν μπορεί να παραπονιέσαι όλη την ώρα που κοιμάσαι στο σανίδι ή που τα ξύλα έχουν πάνω σκόνη. Εμένα αυτά μου φαίνονταν αστεία… Δεν είμαι υποχόνδριος. Όταν μου έπεφτε κάτω η καρύδα, τη σκούπιζα και την έτρωγα. Δεν θα πήγαινα στη θάλασσα για να την πλύνω. Ήθελα πραγματικά να ζήσω ως ναυαγός κι αυτό έκανα. Και δεν με ενόχλησε καθόλου ούτε που πεινούσα ούτε που ήμουν άπλυτος. Τα άλλα παιδιά δεν μπήκαν με αυτό το σκεπτικό.

Δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει κάποιος στο Survivor, είναι εύκολο να υπάρχει ερωτική διάθεση;

Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Όταν από το σώμα λείπει η πρωτεΐνη, δεν μπορείς να έχεις ερωτική διάθεση. Από την άλλη, όταν είσαι όλη την ώρα με τον άλλο και σε συνθήκες Survivor, δεν σου πάει καν το μυαλό να δεις τον άλλο ερωτικά.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved